5
Mayıs
2024
Pazar
SAKARYA

Büyükşehir'den Arifiye'ye destek

Adapazarı Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Duran, Arifiye beldesini ziyaret etti. 

Yapılan çalışmaları inceleyen Başkan Duran, esnafı da ziyaret ederek istek ve şikayetleri dinledi. 

İlk olarak belediyeyi ziyaret eden Başkan Aziz Duran, Arifiye Belediye Başkanı Yusuf Çelebi, Belediye Meclis Üyeleri Adnan Akbaş, Fesih Çelik, Adem Turan, Mahmut Safitürk, Osman Kaim, Nuri Tokyürek, Ak Parti Arifiye Belde Teşkilatı Başkanı Sinan Özkurt ve belediye çalışanları tarafından karşılandı. Başkan Duran, Arifiye Belediye Başkanı Yusuf Çelebi'den beldede yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. 

Büyükşehir Belediyesi'nin desteğini her zaman yanlarında gördüklerini söyleyen Arifiye Belediye Başkanı Yusuf Çelebi, “Arifiye'nin yaşanabilir bir belde, modern bir kent olması için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu zamana kadar ki çalışmalarımızda Büyükşehir Belediyesi'nden maksimum düzeyde destek aldık. Mesela Büyükşehir'in desteğiyle altyapı sorunumuz bitti sayılır. Su sorunumuz vardı o da çözülme noktasına geldi. Yolların asfaltlanması konusunda Büyükşehir Belediyesi 10 bin ton asfalt verdi. Asfaltlama çalışmalarımız halen devam ediyor. Başkanımız Aziz Duran'ın desteğiyle Arifiye'ye doğalgaz getirdik, ilçemizin yüzde 50'si doğalgaza kavuştu. Desteklerinden dolayı Başkan Duran'a teşekkür ediyoruz. İnşallah bundan sonra da Arifiye'ye güzel hizmetleri olacaktır” dedi. 

Başkan Aziz Duran, belediye ziyaretinden sonra ilçe merkezindeki esnafı ve kahvehaneleri gezdi. Arifiye'de yılın esnafı seçilen Beymar Alışveriş Merkezi sahibi Veysel Ünlü'yü tebrik eden Başkan Duran, Arifiye İlköğretim Okulu öğrencilerini okul bahçesinde ziyaret etti. Başkan Aziz Duran Merkez Kıraathanesi'nde Arifiyelilerle çay içti. Başkan Duran, “Arifiye hızla büyüyen ve gelişen bir yer. Yapılan çalışmalar tamamlandığında modern bir görünüme kavuşacak. Sakarya'nın her tarafı şantiye görünümünde. Her yanda çalışmalar devam ediyor. Sakarya'nın standartı yüksek kentler arasına girmesi için çalışmalarımızı el birliği ile sürdürüyoruz” diye konuştu. 

Başkan Duran Arifiye ziyaretinin sonunda, Özbir Vagon Fabrikası'nı ziyaret etti. Tamirattan geçen vagonları inceleyen Başkan Duran, fabrika müdürü Özgür Şolpan'dan bilgi aldı.

İHA
Yayın Tarihi : 15 Kasım 2007 Perşembe 12:00:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?