3
Mayıs
2024
Cuma
SAKARYA

Büyükşehir'den mobil hizmet

BÜYÜKŞEHİR'DEN MOBİL HİZMET

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların şikayetlerini ve sorunlarını belediyeye iletebilmeleri için internetten ve cep telefonundan belediyeye ulaşabilme hizmetini devam ettiriyor.

Şikayetlerini veya sorunlarını anında belediyeye iletmek isteyenlerin 3870'e mesaj atmaları yeterli. Bütün operatörlerden iletilebilecek olan mesajlar normal telefondaki gibi sadece bir SMS ücreti karşılığı. İletilen şikayetler Büyükşehir Belediyesi Çözüm Masası'na gidiyor. Çözüm Masası çalışanları da şikayetin muhatabı olan ilgi birimlerle bağlantı kurup sorunu çözmeye çalışıyor. Daha sonra da mesajı atan kişiye şikayetiyle ilgili bilgiler veriliyor. Konu ile alakalı bir açıklama yapan Büyükşehir Belediyesi Çözüm Masası Müdürü Alpay Şirin, vatandaşların bu hizmetten yararlanması çağrısında bulundu.

Alpay Şirin, “Daha hızlı ulaşılabilir olmak adına Sakaryalı hemşerilerimize böyle bir hizmet sunuyoruz. Otobüste giderken, caddede yürürken herhangi bir konuda şikâyeti olanlar bize cep telefonundan ulaşabilirler. Vatandaşlarımız tüm operatörlerden 3870'e mesaj atarak bize ulaşabilirler. Bunun için, cep telefonunun mesajlar bölümünden 'sakaryabld' yazıp daha sonra boşluk bıraktıktan sonra şikayeti yazmak ve 3870'e göndermek yeterlidir. İletilen şikayetler ve sorunlar Çözüm Masamızın ekranına düşüyor. Biz de ilgili birimlerle hemen irtibata geçip sorunu çözmeye çalışıyoruz. Daha sonra da şikayeti iletene detaylı bilgi veriyoruz. Ayrıca şunu da söylemek isterim ki, belediyemize ulaşmak isteyenler belediyemizin 'www.sakarya.bel.tr' adresini de kullanabilir. Ve Alo 153 telefon hattımız da hizmette” diye konuştu.

Belediyenin hizmetlerinden ve duyurularından haberdar olmak isteyenler için de cep telefonu kullanılabiliyor. Belediyenin duyuruları ve gelişmelerini takip etmek için 888 Yayıncell sistemi mevcut. Ve bu hizmet tamamen ücretsiz. Söz konusu duyuruların alınabilmesi için Turkcell Hatlı cep telefonlarının hücre bilgi ekranının açık olması ve 888 no'lu kanal ayarının yapılmış olması yeterli oluyor.

BÜYÜKŞEHİR'DEN MOBİL HİZMET
İHA
Yayın Tarihi : 16 Mart 2010 Salı 17:15:02
Güncelleme :17 Mart 2010 Çarşamba 00:47:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?