8
Mayıs
2024
Çarşamba
SAKARYA

Büyükşehir'e 14 yeni otobüs

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 14 YENİ OTOBÜS ALDI

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, 14 tane yeni otobüs aldıklarını ve yeni otobüslerin 3 Mayıs Salı günü hizmete gireceğini belirtti.

Yeni otobüsler hakkında bilgiler veren Başkan Toçoğlu, “Hemşerilerimizin de yakından bildiği gibi daha önce 20 tane yeni otobüs almıştık. Ulaşım filomuzu yenilemek adına şimdi 14 tane daha otobüs aldık. Yeni otobüslerimizin 6 tanesi orta boy, 8 tanesi de büyük boy olacak. Engellilere uygun alçak tabanlı olan yeni otobüslerimiz klimalı ve çevre dostu. Yeni otobüslerimiz için 3 Mayıs Salı günü saat 13.30'da Kent Meydanı'nda bir tören düzenleyeceğiz. Düzenlenen törenin ardından otobüslerimiz hizmete girecek” dedi.

14 yeni otobüsün ardından da 2 tane körüklü otobüsün geleceğini de söyleyen Başkan Zeki Toçoğlu, yeni otobüslerin Sakarya'ya yakışacağını söyledi. Ulaşım filosunu güçlendirdiklerini belirten Başkan Toçoğlu şunları söyledi; “Bizim ulaşımda önceliklerimiz var. Bu önceliklerimizden bir tanesi de ulaşım filomuzu yenilemek ve güçlendirmek. Daha önceden aldığımız 20 otobüsümüzün ardından şimdi aldığımız otobüslerimizle birlikte ulaşım filomuz iyice güçlenmiş olacak. Hemşerilerimize artık daha güzel hizmet vereceğiz. İnanıyorum ki hemşerilerimiz de yeni otobüslerimizi beğenecekler. Eskiyen otobüslerimizi de yavaş yavaş ortadan kaldırıyoruz.”

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 14 YENİ OTOBÜS ALDI
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 14 YENİ OTOBÜS ALDI
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 14 YENİ OTOBÜS ALDI
İHA
Yayın Tarihi : 28 Nisan 2011 Perşembe 15:03:02
Güncelleme :29 Nisan 2011 Cuma 01:21:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?