5
Mayıs
2024
Pazar
SAKARYA

Büyükşehir'in önceliği çevre

Adapazarı Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Duran, Küçücek Beldesi'ne yaptığı ziyarette, “Bir yandan yatırımların artması için mücadele ederken bir yandan da çevreyi korumaya çalışıyoruz. Çevre bizim için çok önemli. Çevreye zarar verecek sanayi kuruluşlarına izin vermeyiz” dedi. 

Adapazarı Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Duran, Akyazı ilçesine bağlı Küçücek Beldesi'nde bir dizi ziyarette bulundu. Belde girişinde Küçücek Belediye Başkanı Yaşar Akgün, Kuzuluk Belediye Başkanı Asım Yanık, Dokurcun Belediye Başkanı Ruhi Yılmaz, AK Parti Akyazı İlçe teşkilatı Başkanı Osman Karaoğlan, AK Parti Küçücek Belde Teşkilat Başkanı Nihat Bölükbaşı ve belediye meclis üyeleri tarafından karşılandı. İlk olarak belediyeyi ziyaret eden Başkan Duran, Küçücek Belediye Başkanı Yaşar Akgün'den beldede yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. 

Başkan Aziz Duran belediye ziyaretinden sonra belde esnafını ziyaret edip istek ve şikayetleri dinledi. Başkan Duran daha sonra ASAŞ Pimapen Fabrikası'nı ziyaret etti. Fabrika Sahibi Safa Yavuz tarafından karşılanan Başkan Duran, öğle yemeğini fabrika işçileriyle birlikte yedi. Aziz Duran, Aydın Örme ve Çak Tekstil'i de ziyaret ederek fabrikaları gezdi. 

Yatırımcıların Sakarya'yı tercih etmelerinden dolayı büyük mutluluk duyduklarını söyleyen Duran, “Sanayi kuruluşlarımız Sakarya'ya gelmeye devam ediyor. Fakat bizim önceliğimiz çevredir. Çevreye zarar vermeyecek sanayi kuruluşlarımızın ilimize gelmesine özen gösteriyoruz. Bir yandan yatırımların artması için mücadele ederken bir yandan da çevreyi korumaya çalışıyoruz” dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 19 Kasım 2007 Pazartesi 13:11:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?