8
Mayıs
2024
Çarşamba
SAKARYA

Cami yerine ölüme gitti

CAMİYE GİDERKEN OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI YAŞLI ADAM HAYATINI KAYBETTİ

Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde camiye giderken bir otomobilin çarptığı yaşlı adam hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre kaza, Adapazarı ilçesi Kuzey Terminal mevkiinde dün akşam meydana geldi. Tekeler Mahallesi Cevizli Sokak'taki evinden namaz için Kızılbeylik'teki Ak Camii'ye giden Fevzi Boztürk'e (65) yolun karşısına geçerken N.Ö. idaresindeki 54 ZK 533 plakalı otomobil çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan adam kanlar içinde yerde kalırken, çevredeki vatandaşlar 112'ye haber verdi. Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Korucuk kampusüne kaldırılan yaşlı adam tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Boztürk'ün hastaneye giden yakınları, 112 Hızır Acil Servis ekiplerine saldırmak isteyince olay yerine takviye polis kuvvetleri sevk edildi. Kazanın ardından büyük şok yaşayan sürücü N.Ö. ve eşi olay yerindeki sorgusunda yaşlı adama çarpanın kendileri olmadığını söyledi. N.Ö., "Benim önümde beyaz renkli bir araç vardı. Yolun ortasındaki refüjde duran adama önce o çarptı ve bende o araca çarptım. Plakasını alamadığım araç olay yerinden hızla kaçtı" dedi.

Polis ekipleri yapılan araştırmanın ardından sürücüyü gözaltına alırken, görgü tanıklarının Boztürk'e çarpan beyaz bir araç görmediği iddia edildi.

 
 
CAMİYE GİDERKEN OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI YAŞLI ADAM HAYATINI KAYBETTİ
İHA
Yayın Tarihi : 14 Temmuz 2011 Perşembe 22:03:01
Güncelleme :15 Temmuz 2011 Cuma 00:27:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?