6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAKARYA

Camide fotoğraf sergisi

Adapazarı Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen “9. Geleneksel Fotomaraton Yarışması”nda dereceye giren eserlerin sergilendiği fotoğraf sergisi, Karaman 17 Ağustos Camii Kültür Salonu'nda açıldı.
 
Fotoğraf sergisinin açılış törenine, İl Müftü Yardımcısı Fehmi Malakçı, Merkez Belediye Başkan Yardımcısı Naci İris, Yenikent Cami Dernekleri Başkanı Yunus Özçelik, Yenikent Bölge Üst Kurulu Başkanı Talha Yaycı, 17 Ağustos Cami imamı Ahmet Kopal, Karaman Camii imamı Hasan Türk, Camili Sait Faik İlköğretim Okulu Müdürü Mehmet Işık, Yenikentspor Kulübü Başkanı Erdal Arslan, Belediye Fen İşleri eski Müdürü İbrahim Uluç ile çok sayıda mahalle halkı katıldı.
 
Bir hafta süreyle açık kalacak olan sergide, Yenikent'te negatif ve dijital kategorisinde çekilen genel görünüm, yaşam, ulaşım, şenlik ve uçurtma konularındaki fotoğraflarla dereceye giren Sakaryalı fotoğraf sanatçılarının eserleri yer alıyor. Sergiyi gezen davetliler, sanatçıların yeni yerleşim bölgesinde çekmiş oldukları fotoğrafları çok beğendiklerini dile getirerek, onları tebrik etti. Depremden sonra oluşan yeni yerleşim bölgesinde sosyal aktivitelerin sergilenmesi olanak veren, 17 Ağustos Camii'nin kültür merkezinde, sergilenen fotoğraflar halkın yoğun ilgisini çekiyor.
İHA
Yayın Tarihi : 11 Kasım 2006 Cumartesi 17:38:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
SALİH BAYRAM IP: 88.226.12.xxx Tarih : 11.11.2006 20:19:20
Kardeşim sakaryamızda olan olayları ve çeşitli haberleri internetten takip ediyoruz,benim gibi şehir dışında yaşayan sakaryalılarda bu haberde açılışa katılan kişilerin adı ve fotoğrafından çok ödül alan fotoğrafları görmek isterdi. ANKARAETLİK'ten SALİH&NESLİHAN BAYRAM