3
Mayıs
2024
Cuma
SAKARYA

Camili Mahallesi ışıl ışıl olacak

Adapazarı’nın yeni yerleşim bölgesi Camili Mahallesi’nde, Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş. (SEDAŞ) tarafından başlatılan bir çalışma ile elektrik direği dikiliyor. Karanlıkta evlerine gitmek zorunda olan vatandaşlar ise, oldukça sevinçli.

Adapazarı yeni yerleşim bölgesi Camili Mahallesi’nde muhtarlığın girişimleriyle SEDAŞ tarafından çalışma başlatıldı. Sokak lambalarının olmamasından dolayı evlerine didiş gelişte büyük sıkıntı yaşayan vatandaşların sorunlarını çözmek için çalışma başlattıklarını söyleyen Mahalle Muhtarı Yunus Özçelik, Dünya Bankası’nın tahsis ettiği enerji nakil hattına SEDAŞ tarafından alternatif bir hat tesisi yapıldığını ifade etti.

1 kilometrelik alana 12 adet beton direkli orta ve alçak gerilim enerji nakil hattı tahsis edildiğini belirten Özçelik, Camili Mahallesi’nin enerji sorununun çözümlenerek, kesintisiz ve kaliteli bir elektrik alması sağlanacağını söyledi.

SEDAŞ Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada ise, Camili Mahallesi’nde bulunan Askerlik Şubesi yanına SEDAŞ İşletme Müdürlüğü Ekipleri’nce ’Koruma Ölçü Kabin Binası’ yapılacağı, yeni tahsis edilen iletim hattının kök binasından besleneceği ve aydınlatma eksiği olan yerlerin de elden geçirileceği bildirildi.

İHA
Yayın Tarihi : 9 Ocak 2005 Pazar 21:43:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?