3
Mayıs
2024
Cuma
SAKARYA

Camili'ye modern spor kompleksi

Adapazarı Camili Mahallesi’ne, muhtarlık tarafından modern bir spor kompleksi yaptırılıyor. Muhtar Yunus Özçelik, spor kompleksini de en kısa zamanda tamamlayarak vatandaşların hizmetine açacaklarını ifade etti.

Camili Mahallesi Muhtarı Yunus Özçelik, Adapazarı’nın yeni yerleşim bölgesi olan Camili Mahallesi’nin her açıdan gelişmesine çalıştıklarını belirterek, spor kompleksini de en kısa zamanda tamamlayarak vatandaşların hizmetine açacaklarını ifade etti.

Muhtar Özçelik, "Askerlik Şubesi’nin karşısında bulunan 27 dönümlük arazi üzerine son derece modern bir spor kompleksi yaptırıyoruz. Spor kompleksinde çok amaçlı bir salonun yanı sıra, bireysel çalışma salonu, kafeterya, basketbol ve voleybol sahası, 4 adet tenis kortu, koşu pisti ve 2 adet otopark bulunacak" dedi.

Camili Mahallesi 1. ve 2. Etap sakinlerinin kullanacağı tesisin, mahalle dışından gelecek vatandaşlara da hizmet edeceğini belirten Muhtar Yunus Özçelik, kompleksin bazı bölümlerinin 1 yıl içinde tamamlanarak faaliyete geçeceğini söyledi.

İHA
Yayın Tarihi : 10 Ocak 2005 Pazartesi 13:38:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
hasan duman IP: 88.251.69.xxx Tarih : 10.09.2008 16:56:08

Camili mahallesinde yaptırılan bu spor kompleksini kim yaptırıyor ya allah aşkına bu kadarda olmaz ben yinede ağzımı bozmak istemiyorum arkadaş ama bu yalan ve dalavere nereye kadar ya bizler ile resmen dalga geçiyor bu adam ya bu kompleksi onun ne yaptırma gücü var nede imkanı gençlik spor il müdürü ömer beyin ısrarcı tavrı üzerine ödenek ayrıldı ve yapılmasına karar verildi muhtar ile uzaktan yakından alakası yok artık insanlar okadar bıkmış ki bu adamın yalanlarında www.antiyunushareketi.tr.gg diye site kurmuşlar sizde bi girin