7
Mayıs
2024
Salı
SAKARYA

'Camiye gidiyorum' dedi dönmedi

73 YAŞINDAKİ İSMAİL AMCA İKİ GÜNDÜR KAYIP

Serdivan İlçesinde, 73 yaşındaki İsmail Aydın'dan iki gündür haber alınamıyor. Polise haber veren yaşlı adamın yakınları, endişeli şekilde bekliyor.

Serdivan İlçesi 32 Evler Mahallesinde yaşayan İsmail Aydın, önceki gün öğle saatlerinde "Namaza gidiyorum" diyerek evinden ayrıldı. Ancak bir daha evine dönmeyen yaşlı adamın eşi Hamide Aydın (68), yakınlarına ve komşularına haber vererek yardım istedi. Aydın ailesinin yakınları İsmail Aydın'ı bulmak için seferber oldu.

32 Evler Mahallesi'nde yaşlı adamı bulmak için aramalara başlayan vatandaşlar, ayrıca polis ve jandarmaya da haber vererek İsmail Aydın'ın bulunmasını istedi. Mahalle ve çevre mahallelerde aramadık yer bırakmayan komşuları, İsmail Aydın'ı bulamadı. Hamide Aydın, eşinin namaza gidiyorum diyerek evinden ayrıldığını belirterek, "Akşam olmasına rağmen eve dönmedi. Merak edip yakınlarımıza haber verdim. Ancak, bir daha haber alamadık" dedi.

Aslen Taraklı'nın Mahdumlar köyünden olan İsmail Aydın'ın haber vermeden köye gitme ihtimalini de değerlendiren yakınları, telefonla ulaştıkları köydeki akrabalarından da olumlu haber alamadı. Yakınları, yaşlı adamı görenlerin 276 80 79 veya 0532 724 61 06 nolu telefonlara haber vermelerini istedi.

İHA
Yayın Tarihi : 30 Mart 2011 Çarşamba 16:52:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?