5
Mayıs
2024
Pazar
SAKARYA

Cesedi 83 gün sonra bulundu

Sakarya Nehri'ne atlayarak intihar eden kadının cesedi, 83 gün sonra atladığı köprünün 3 kilometre uzağında bulundu.

Küpçüler Mahallesi Beşkavak mevkisinde balık tutan Süleyman Ayar, nehrin içinde ceset bulunduğunu fark ederek, akıntıda sürüklenen cesedi yaklaşık 1 kilometre takip etti.

Bir süre sonra nehir kıyısında bulunan bir sandalla nehre açılarak gördüğü cesedi sudan çıkaran Ayar, durumu güvenlik güçlerine bildirdi.
İhbar üzerine olay yerine gelen jandarma ekipleri, yaptıkları inceleme sonucu cesedin 2 Martta Sakarya Köprüsü'nden atlayarak intihar eden ve arama çalışmaları sonucu bulunamayan Nermin Korkmaz'a ait olduğunu belirledi.

Ayar, oltasını attıktan sonra cesetle karşılaştığını belirterek, ''Boş günlerimde balığa gelirim. Sabah saatlerinde buraya geldim. Oltamı attıktan sonra hareketli bir cisim gördüm. Önce bir eşya zannettim. Ama daha sonra ayakkabı görünce insan olduğunu anladım'' dedi.

Cesedi Sakarya Köprüsü'nün yaklaşık 3 kilometre uzağında gördüğünü ve bir süre takip ettiğini anlatan Ayar, ''Akıntı olması sebebiyle suya giremedim. Daha sonra kıyı kenarında bir kayık buldum. O şekilde cesedi çıkarmayı başardım. Çıkardıktan sonra kadın olduğunu anladım. O şekilde polislere de haber verdim'' diye konuştu.

Korkmaz'ın cesedi, Cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından otopsi için İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildi

AA
Yayın Tarihi : 23 Mayıs 2012 Çarşamba 14:28:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?