5
Mayıs
2024
Pazar
SAKARYA

Çevre düzenleme çalışmaları

Adapazarı Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı, Büyükşehir Belediyesi sınırları içerisinde çevre düzenleme çalışmalarına devam ediyor. 

Adapazarı merkezde Bağlar Mahallesi'nde çocuk parkı yapan Çevre Koruma Daire Başkanlığı ekipleri, Bekirpaşa beldesinde belediye binasının önünde çevre düzenlemesi ve Ferizli ilçesi Değirmencik köyü merkezinde de parke döşeme çalışmaları gerçekleştirdi. 

Adapazarı Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı ekipleri, Bağlar Mahallesi'nde çocuk parkı inşa etti. Parkın içerisine 150 metrekare bordür döşeyen ekipler, 100 adet gül dikimi gerçekleştirdi. Parka çocuk oyun grupları ve oturma bankları da yerleştiren ekipler, Bekirpaşa Belediyesi'nin önünde de çevre düzenleme çalışmaları yaptı. 750 metrekare parke döşeyen ekipler, 150 adet gül, 100 adet muhtelif çiçek dikimi gerçekleştirdi. Belediyenin önünde 200 metrekarelik çimlendirme çalışmaları da tamamlandı. Ferizli ilçesine bağlı Değirmencik köyü merkezi de Büyükşehir Belediyesi tarafından güzelleştirildi. Değirmencik köyü Merkez Camii'nin önüne 300 metrekare kilitli parke döşenirken, köy merkezine 9 adet aydınlatma direği inşa edildi, 1 adet süs havuzu ile minyatür su değirmeni yapıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 11 Aralık 2007 Salı 16:14:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?