3
Mayıs
2024
Cuma
SAKARYA

CHP çıkarma yaptı

CHP MİLLETVEKİLLERİ SAKARYA'DA

Referandum öncesinde CHP Genel Sekreter Yardımcısı Tekin Bingöl ile birlikte Giresun Milletvekili Eşref Karaibrahim, Eskişehir Milletvekili Murat Sönmez ve Parti Meclisi üyeleri Didem Engin ve Mehmet Kaban Chp Sakarya İl ve İlçe örgütlerini ziyaret ederek hem moral verdiler, hem de çalışmalara hakkında bilgi sundular.

CHP Sakarya il Teşkilatını ziyaret eden Genel Sekreter Yardımcısı Tekin Bingöl yaptığı konuşmada" Bugünkü çalışmanın maksadı sizlerin yanında olduğumuzu ve olacağımızı göstermek. Örgütler ile Genel Merkez arasındaki ilişkiyi ve çalışma uyumunu geliştirmek, güçlü dev bir örgüt olarak iktidara yürümektir. İnanın evimize dahi gitmeden tüm MYK ve Parti Meclisi üyeleriyle Türkiye'yi dolaşıyor, örgütleri geziyor, bilgimizi paylaşıyor, sorunları yerinde öğreniyor ve eksiklikleri tespit edip geliştirmeye çalışıyoruz. Bu çalışmalarımız bundan böyle artarak devam edecek. AKP, devletin tüm olanaklarını kullanıyor, devletin uçağı helikopteri otobusünü kullanıyorlar. Buna rağmen çalışmalarımızın çok gerisindeler. Devletin bir kısım vali ve kaymakamları sanki AKP'nin İl ve İlçe örgütleri gibi çalışıyorlar. Bizim Genel Başkanımız 47 il ve 147 ilçeye ziyaret yaptı ve tüm sıcak hava koşullarına rağmen çalışmalara şevkle devam ediyor. Yepyeni bir çalışma yöntemi ile çalışıyoruz. Üstelik bizim tek gelirimiz hazine geliri ve oda AKP'nin gelirinin üçte biri kadar. AKP bunun dışında sponsorlardan da ciddi bir katkı alıyor" dedi.

Daha sonra EDP'nin eski Sakarya İl Başkanı Aydoğan Sezer'n CHP'ye üyeliğini bizzat yapan Tekin Bingöl" Aydoğan Sezer gibi bir siyasetçinin CHP'ye katılımı partimize güç katmıştır. Kendisinin Sakarya'da CHP'nin en çalışkan ve üretken üyelerinin başında geleceğinden kuşkum yoktur" dedi.

Aydoğan Sezer ise CHP'ye katılımının kendisini heyecanlandırdığını, CHP'nin yaşattığı değişim rüzgarında yerini alabilmek için sabırsızlandığını ifade etti.

CHP MİLLETVEKİLLERİ SAKARYA'DA
CHP MİLLETVEKİLLERİ SAKARYA'DA
İHA
Yayın Tarihi : 15 Ağustos 2010 Pazar 17:15:04
Güncelleme :15 Ağustos 2010 Pazar 17:26:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?