7
Mayıs
2024
Salı
SAKARYA

CHP İl Başkanı istifa etti

CHP SAKARYA İL BAŞKANI HATUNOĞLU İSTİFA ETTİ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sakarya il Başkanı Cem Hatunoğlu, milletvekilliği aday adaylığı için görevinden istifa etti.

CHP İl Başkanlığı binasında bir açıklama yapan Cem Hatunoğlu, “Genel Merkezimizin genel seçimlerde aday olmayı düşünen il, ilçe başkanları ve yöneticilerinin 10 Ocak tarihine kadar istifa etmeleri yönündeki tavsiye kararı gereğince, heyecanla yürüttüğüm ve bana nasip olmasından hayatım boyunca şeref duyacağım İl Başkanlığı görevimden ayrılmaya karar vermiş bulunuyorum” dedi.

Kişisel bir karar almadığını belirten Hatunoğlu, “Kararımın olgunlaşmasında, il ve ilçe yönetimlerimizle yaptığım değerlendirmeler ile parti tabanımızdan ve halktan almış olduğum mesajların etkisi büyük oldu. Ancak görüşlerine son derece değer verdiğim yerel basınımızın bizlere aksettirdiği, anket sonuçları, halkımızın ve parti tabanımızın görüşleri, köşe yazıları ve yorumların da en az onlar kadar önemli bir yeri olmuştur. Umarım kararım partime ve memleketim Sakarya'ya hayırlı olur. Umarım sizlerin bana verdiklerinizin çok daha fazlasını ben de sizlere verebilirim” diye konuştu.

CHP SAKARYA İL BAŞKANI HATUNOĞLU İSTİFA ETTİ
CHP SAKARYA İL BAŞKANI HATUNOĞLU İSTİFA ETTİ
İHA
Yayın Tarihi : 10 Ocak 2011 Pazartesi 14:59:01
Güncelleme :10 Ocak 2011 Pazartesi 16:15:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?