7
Mayıs
2024
Salı
SAKARYA

CHP’den MHP’ye ziyaret

CHP’DEN MHP’YE ZİYARET

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Sakarya İl Başkanı Orhan Ünver, seçimlerin partileri açısından başarılı geçtiğini işaret ederek “2007 yılına göre oylarımızı arttırdık. Partimiz 47 ilde milletvekili çıkaramadı. Sakarya olarak bir milletvekili çıkardığımız için sevinçliyiz” dedi.

CHP Sakarya Milletvekili Engin Özkoç MHP Sakarya İl Başkanı Orhan Ünver’i ziyaret etti.

Ziyarette seçimleri değerlendiren Ünver, seçim sonuçlarının partileri açısından 2007 yılına göre artış gösterdiğini söyledi. Ünver, "Sandıktan çıkan sonuç halkımızın teveccühüdür. Biz buna saygı duyuyoruz. Milliyetçi Hareket Partisi olarak 47 ilde milletvekili çıkaramadık. Bu açıdan Sakarya'dan bir milletvekili çıkardığımız için mutluyuz. Türkiye genelinde oy yüzdemizde bir artış var. Diğer yandan Sakarya'da seçimlerin bir demokrasi şöleni içerisinde geçmesi bizi memnun etti. Seçimlere yaptıkları demokratik katkıdan ötürü Cumhuriyet Halk Partisine teşekkür ediyorum. Sakarya menfaatleri açısından birlikte çalışmak bizi memnun edecektir. Ben Engin Özkoç'un şahsını başarısından ötürü kutluyorum. Kendisinin mecliste Sakarya'ya yakışır bir performans göstereceğine inanıyorum. Sakarya'nın çıkarları için birlikte hareket edeceğimizden şüphem yok" dedi.

CHP Milletvekili Engin Özkoç, Ünver'in düşüncelerinden ötürü teşekkür ederken şunları kaydetti: "Sakarya için işbirliği çağrısında bulunmamıza cevap verdikleri için MHP'ye teşekkür ediyorum. Biz bu kentin çocuklarıyız. Hiçbir ayrım yapmadan hizmete devam edeceğiz. Mücadelemiz bu ülkenin insanları içindir. Milliyetçi Hareket Partisi ile birlikte Sakarya'nın menfaatleri için birlikte çalışacağımıza inanıyorum." Ziyaret sohbet havasında devam etti.

CHP’DEN MHP’YE ZİYARET
İHA
Yayın Tarihi : 14 Haziran 2011 Salı 13:27:05
Güncelleme :14 Haziran 2011 Salı 18:57:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?