3
Mayıs
2024
Cuma
SAKARYA

CHP'ye yeni başkan

CHP İL BAŞKANLIĞINA CEM HATUNOĞLU ATANDI

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sakarya İl Başkanlığı’na Cem Hatunoğlu atandı.

CHP İl Başkanı Vahit Serbes’in istifasının ardından CHP Genel Merkezi tarafından il Başkanlığına Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Cem Hatunoğlu atandı.

İl Başkanlığına ataması yapılan Hatunoğlu, yaptığı açıklamada, “Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun önderliğinde Cumhuriyet Halk Partisi'nin, halkımıza aydınlık bir Türkiye ve güzel bir gelecek için güçlü bir umut verdiği bu dönemde, partimizin boşalan Sakarya İl Başkanlığı görev ve sorumluluğu İl Yönetimi tarafından şahsıma verilmiştir. Kendilerine içtenlikle teşekkür ediyorum. Hayatım boyunca, ihtiyaç olduğunu düşündüğüm hiçbir yerde sorumluluk almaktan kaçınmadığım gibi, aldığım sorumlulukların üzerime düşen gereklerini de daima, en iyi şekilde yerine getirmeye çalıştım. Şimdi de Partimin İl Yönetimi tarafından bana gösterilen bu teveccüh karşısında, Cumhuriyet Halk Partisi'ni Sakarya'da başarıya ve Sakarya'yı da daha güzel bir geleceğe taşımaya katkı sunmak için büyük bir heves ve heyecan duyuyorum. Cumhuriyet Halk Partililer olarak Sakarya'da, yıpratıcı iç çekişmelerden olduğunca uzak hareket ettiğimiz, partimizin ve toplumumuzun tüm kesimleriyle kucaklaşmayı başardığımız, partimizin Sakarya'ya verebileceği gerçekten güzel şeylerin var olduğunu halkımıza gösterebildiğimiz ve yeni bir heyecanla, çok çalışarak değerli halkımızı onlara hizmet etmek konusundaki samimiyetimize inandırabildiğimiz takdirde, bugün tüm Türkiye'de olduğu gibi Sakarya'da da yoğun bir ilgi ve iddia kazanarak, büyük başarılara imza atmamamız için hiçbir engel bulunmadığına yürekten inanıyorum. O nedenle bugün buradan, Sakarya halkına siyasette içini rahatlatacak ve yüzünü güldürecek önemli bir seçenek sunacağımıza söz veriyorum. Aynı şekilde, Sosyal Demokrasiye ve bu güzide Partiye gönül verenlere de artık Sakarya'da seçim başarıları yaşatacağımıza söz veriyorum” dedi.

Hedeflerinin, düşman kıskandıran bir "Takım Çalışmasıyla" CHP'nin şehir siyasetinde gündemi belirleyip inisiyatifi ele almasını, Sakarya siyasetine denge getirmesini ve Sakarya'da bir umut ve alternatif haline gelmesini sağlamak olduğunu ifade eden Hatunoğlu, “Benim gönlümde, Cumhuriyet Halk Partisi olarak Sakarya'da başarının kıstası; sadece yerel iktidarı kazanmak ya da milletvekilleri çıkarmak değil, aynı zamanda Sakarya'ya ses getirici dev eserler kazandırılmasında ve şehrimizin sorunlarına kalıcı çözümler getirilmesinde Cumhuriyet Halk Partisi'nin önemli bir pay sahibi olmasını sağlamak olacaktır. Bunu yarından itibaren öncelikle teşkilatımıza daha ileri bir kurumsallık anlayışı kazandırmakla ve Sakarya'nın her sorununa ve her ferdine sahip çıkmakla başlayacağız.

Benim, Partim ve Sakarya için bu hedefi gerçekleştirmekten daha önemli bir işim ve uğraşımın olmadığını ve bunun için de üzerime düşen her türlü fedakârlığa hazır olduğumu, bir ilk adım olarak da önümüzdeki Genel Seçimlerde aday olmayacağımı açıklamak istiyorum. Zaman herkes için fedakarlık zamanıdır. Cumhuriyet Halk Partisi Sakarya camiasına ve Sakarya kamuoyuna saygılarımla duyururum” diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 24 Temmuz 2010 Cumartesi 19:47:00
Güncelleme :26 Temmuz 2010 Pazartesi 09:33:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?