5
Mayıs
2024
Pazar
SAKARYA

Çin heyetinden Aziz Duran'a ziyaret

Adapazarı Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Duran, Çin'in Jilin eyaletinden Sakarya'ya gelen heyeti makamında ağırladı. Çin'deki ekonomik gelişmeleri yakından takip ettiklerini söyleyen Başkan Aziz Duran, "Sizleri burada görmekten dolayı mutluluk duyuyoruz. Sakarya'da yapacağınız her çalışmada yanınızda olacağız" dedi. 

Çin'in Jilin eyaletinden Adapazarı'na gelen Jilin Eyaleti Vali Yardımcısı Xıaoguang Chen, Jilin Eyaleti Kalite ve Teknik Kontrol Odası Başkanı Zhengguo Zhang, Tonghua Şehri Jinma İlaç Grup İlaç Sanayi Ticaret Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Lıcheng Lıu, Jilin Eyaleti Ölçü Teknik Araştırma Merkezi Başkanı Dehuı Lı, Jilin Eyaleti Dış İşleri Odası Şef Yardımcısı Lıhua Huang ve ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Erol Öztürk Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Duran'ı ziyaret etti. 

2002 yılında Jilin eyaleti ile karşılıklı işbirliğini içeren bir memorandum imzaladıklarını söyleyen ATSO Başkanı Erol Öztürk, bundan sonra Sakarya ile Jilin arasındaki ilişkileri geliştireceklerini söyledi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Aziz Duran ise, "Başlatılmış olan müşterek çalışmanın güzel ufuklar açacağına inanıyorum. Sakaryamız her açıdan gelişen bir şehir. Burada yapacağınız her çalışmada yanınızda olacağız" dedi.
Yakın ilgisinden dolayı Başkan Duran'a teşekkür eden Jilin Vali Yardımcısı Xıaoguang Chen, 2002 yılından bu yana ortaya koydukları projeleri artık hayata geçireceklerini söyledi. Vali Yardımcısı Xıaoguang Chen, Aziz Duran'ı Jilin'e davet etti. Başkan Aziz Duran ziyaretin sonunda Vali Yardımcısı Chen'e belediye amblemli saat hediye etti.

İHA
Yayın Tarihi : 20 Eylül 2007 Perşembe 17:38:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?