3
Mayıs
2024
Cuma
SAKARYA

Çocuk tacizcisine 39 yıl hapis

Sakarya'nın Kocaali ilçesinde 8 çocuğa cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla yargılanan zanlı, 39 yıl 8 ay 7 gün ağır hapis cezasına çarptırıldı.

Kocaali ilçesi Yalı mahallesinde 1 yıl önce 15 yaşından küçük 8 çocuğa karşı cinsel istismar suçları işlediği iddiasıyla tutuklanarak cezaevine konulan inşaat işçisi N.A. (58) Sakarya 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde son kez hakim karşısına çıktı. Mahkeme heyeti sanık N.A., mağdur çocuk ve mağdureler ile Adli Tıp Kurumu'ndan gelen raporların tamamlanmasının ardından kararı açıkladı. Zanlı N.A., 8 çocuk için her suçtan ayrı ayrı olarak "Ruh sağlığını bozacak şekilde tehditle zincirleme olarak basit cinsel istismar eylemi gerçekleştirmek, hile ve tehdit ile cinsel amaçla zincirleme şekilde hürriyetten yoksun bırakma, basit cinsel istismar" suçlarından yapılan indirimlerle birlikte 39 yıl 8 ay 7 gün ağır hapis cezasına çarptırıldı.

Olay Kocaali İlçesi Yalı Mahallesinde bir kadının N.A.'yı takibi sonucu suçüstü yapmasıyla ortaya çıkmış, olayın duyulması ile diğer mağdurların da ortaya çıkmasıyla N.A. tutuklanarak cezaevine konulmuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 24 Aralık 2010 Cuma 18:33:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?