7
Mayıs
2024
Salı
SAKARYA

Çok zor bir işi başardık

AK PARTİ'DE SEVİNÇ

AK Parti Sakarya İl Başkanı Recep Uncuoğlu, çok zor bir işi başardıklarını belirterek, AK Parti'nin bu kadro ve bu heyecanla yoluna devam edeceğini söyledi.

AK Parti Sakarya teşkilatında büyük sevinç yaşanıyor. Seçim sonuçlarının belli olarak 5 milletvekili çıkaran AK Parti büyük mutluluk yaşandı. AK Parti İl Başkanı Recep Uncuoğlu, partisi adına kendilerine destek olan herkese teşekkür ederek, “Bu sevdanın bitmediğini gösteren, gönül birliği yapan elimiz, kulağımız, gözümüz olan bu partiye destek veren sizlere çok şey borçluyuz. 50 günü aşkın sürede emeği geçen herkesi kutluyorum. Çok zor bir işi başardık. Herkese gönlümüz aştık. Her 3 kişiden 2'si AK Parti'ye inancını ortaya koydu. İnşallah daha iyisini yapacağız. AK Parti bu kadro ve bu heyecanla yola devam edecek” dedi.

AK Parti Sakarya Milletvekili Hasan Ali Çelik ise sonuçların hayırlar getirmesini dileyerek, “Tarihte görülmemiş bir şekilde bugüne kadar ki en yüksek oyu alarak dünyada örnek olduk. Bunların hiçbirisi AK Parti ailesini ve bizlerin burnunu kaf dağına diktirmiyor. Bizler AK Partili olan ve olmayan herkes hizmet etmek için seçildik. Hizmetlerimiz görüldü ki oyumuz arttı. Şimdi daha fazla çalışmak ortak görevimiz. İnşallah bütün arkadaşlarla el birliği içinde en iyi hizmeti yerine getireceğiz. Çünkü bu millet, bu il, bu ülke bunu fazlasıyla hak ediyor” diye konuştu.

Milletvekili Ayhan Sefer Üstün, oylarını artırdıkları mutlu olduklarını belirterek, “Seçim kampanyasını başlatırken AK Parti son zamanların en iyi oyunu alacak demiştik. Bun da sizin emeğiniz, alın teriniz var. Sağ olun, var olun. Keşke 7-0 olsaydı. Bunda da bir hayır vardır. Ancak oyumuz arttığı için oldukça mutluyuz. 1994 yılında Sakarya'nın genel idaresini CHP'den almış ve 50 yıl Sakarya'yı biz yöneteceğiz demiştik. 20 yıl oldu, geriye 30 yıl kaldı. 2001'de AK Parti kuruldu. Türkiye'de de 10 yıl yönettik, geriye 40 yıl kaldı. AK Parti Türkiye ve Sakarya'yı değiştirmeye devam edecek. Sakarya'da ve Türkiye'de değişecek demiştik. Sakarya'nın AK Parti'nin kalesi olduğunu bir kez daha tüm Türkiye gördü. Kalenizi muhafaza ettiğiniz için sizlere bir kez teşekkür ediyorum” dedi.

Milletvekili seçilen Ali İhsan Yavuz ise, “Bu sonucun hepimiz için hayırlısı olmasını temenni ediyorum. İnşallah AK Parti ile Türkiye büyümeye devam edecek. Ben de bu iktidarla ustalık döneminde sizi en iyi şekilde temsil edeceğim” diye konuştu.

Sakarya'nın ilk kadın milletvekili seçilen Ayşenur İslam, “Şu an benim için de Sakarya için de tarihi bir an. Sakarya'dan ilk defa bir kadın milletvekili gönderiyoruz TBMM'ye. O kişi olmaktan dolayı büyük, gurur, şeref ve mutluluk duyuyorum. Sakarya'nın çözülmeyecek sorunu yok diye düşünüyoruz. Bundan sonra da elimizden gelenin en iyisini yapmak için arkadaşlarımla birlikte gece gündüz çalışacağız. Sakarya ve Türkiye için daha iyi çalışacağımıza sizlere anne sözü veriyorum” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu ise çok büyük duygular taşıdıklarını ifade ederek, “Sevinsek mi üzülsek mi 2 arada bir derede kaldık. Allah'a hamdolsun, Cenabı hak bizi mahcup etmeyecek bir sonuçla yine karşınıza çıkardı bugün. Ama keşke 7-0 yapabilseydik diyoruz. Cenabı Allah ne takdir ettiyse o olur. Sonuçlar ne olursa olsun arkadaşlar bugün gerçekten teşkilatıyla, belediye başkanlarıyla, görevlerini yerine getirmiş olmanın gönün huzuruyla karşınıza çıktığımız için mutluyuz. Gerçekten biz elimizden geldiği kadar, başta il, ilçe teşkilatımız, özellikle belediye başkanlarımız elimizden geldiği kadar gayret gösterdik. Allah bize bu kadarını nasip etti. Buna da şükürler olsun diyoruz. Tabii bundan sonra mesuliyetimiz, sorumluluğumuz daha da arttı. 3 defa seçime giren bir partinin oylarını arttırarak iktidar olduğu bir partinin mensubuyum. Bundan sonra da bize düşen, bize güvenen insanlara daha fazla hizmet etmek, onların dertlerine çare bulmaya çalışmaktır. Biz bu anlamda çalışmalarımızı sıklaştıracağımızdan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Biz bu şehirde Allah'ın izniyle hiçbir sorun bırakmayacağız. Nerede bir sorun varsa orada olacağız. Bu başarımızın en büyük sebeplerinden bir tanesi birlik ve beraberlik içinde birbirimizi daha da sıkı sarılarak, daha da bağlı olarak, milletimizle elimizden gelen gayreti göstermeye çalışacağız. Seçim sonuçlarının ülkemiz için hayırlı olmasını Cenabı Allah'tan niyaz ediyorum” dedi.

AK PARTİ'DE SEVİNÇ
AK PARTİ'DE SEVİNÇ
İHA
Yayın Tarihi : 12 Haziran 2011 Pazar 22:51:05
Güncelleme :13 Haziran 2011 Pazartesi 01:45:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?