3
Mayıs
2024
Cuma
SAKARYA

Çöp kamyonu markete girdi

ÇÖP KAMYONU FACİAYA NEDEN OLUYORDU

Serdivan ilçesinde, yokuş aşağı bırakılan çöp kamyonu, park halindeki bir araca ardından elektrik direğine çarptıktan sonra yol kenarındaki markete girdi.

Kaza, Serdivan ilçesi Serdivan Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, Hakan Kolcu (35), 34 ZS 880 plakalı Serdivan Belediyesi'ne ait çöp toplama kamyonuyla çöp toplamaya çıktı. Çöp kamyonu Serdivan İlçe Emniyet Müdürlüğü yakınlarına geldiği sırada çöp toplama hizmeti veren taşeron firmada çalışan işçiler kahvaltılık almak üzere araçtan indi. Yokuş aşağı durdurulan kamyonun sürücüsü Hakan Kolcu da aracın imdat firenini çekmeden araçtan indi. Sürücünün ayrılmasının ardından araç birden hareket

etti. Yokuş aşağı inen kamyonun ardından sürücü ve işçiler koşarken, araç önce yolun karşısında park halinde bulunan 54 YD 089 plakalı kamyonete ardından bir elektrik direğine çarptıktan sonra markete girdi. Marketin ön tarafında eşyaları yerleştiren market sahibi Mehmet Tuna kamyonun geldiğini görünce kendini zorla dışarı attı. Şans eseri ölen ya da yaralananın olmadığı olayda markette ve kamyonda büyük maddi hasar oluştu. Çöp kamyonunun şoförü ve işçiler uzun süre kazanın şokunu üzerlerinden atamadı.

Kaza sırasında markette müşterinin bulunmaması bir faciayı önledi. Polislerin incelemelerini tamamlamasının ardından markete giren çöp kamyonu çekiciyle marketten çıkarıldı. Daha önce de işyerine iki defa araç girdiği öğrenilen market sahibi Mehmet Tuna, uzun süre olayın şokunu üzerinden atamadı. Olayla ilgili araştırma başlatıldı.

ÇÖP KAMYONU FACİAYA NEDEN OLUYORDU
ÇÖP KAMYONU FACİAYA NEDEN OLUYORDU
İHA
Yayın Tarihi : 17 Ocak 2010 Pazar 14:55:02
Güncelleme :17 Ocak 2010 Pazar 20:22:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?