3
Mayıs
2024
Cuma
SAKARYA

Çorbacıda kadın kavgası: 1 ölü

KARASU'DA CİNAYET: 1 ÖLÜ, 1 YARALI

Sakarya'nın Karasu ilçesinde bir çorbacıda çıkan tartışmada bir kişi öldü, bir kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Karasu ilçesinde gazinodan çıkarak çorbacıya giden Şaban Ali Özden, Korkut Çicek ve İ.D. (30), gazinoda çalışan bir kadın yüzünden tartışmaya başladı. Tartışmanın büyemesi üzerine İ.D., Şaban Ali Özkan ve Korkut Çiçek'e silahla ateş etti. Şaban Ali Özkan olay yerinde hayatını kaybederken Korkut Çiçek ise ağır yaralandı. Çiçek, Yenikent Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Katil zanlısı İ.D. ise olaydan sonra firar etti. Polis katil zanlısının yakalanması için çalışma başlattı.

İHA
Yayın Tarihi : 1 Kasım 2010 Pazartesi 12:27:01
Güncelleme :2 Kasım 2010 Salı 00:47:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Adaminbiri IP: 78.174.136.xxx Tarih : 2.11.2010 20:24:12

Karasuda olaylar dur durak bilmiyor. Karasu hakkında genel bir araştırma yapmadan dünyanın en büyük arama motorlarından olan google.com adresinde karasu ile ilgili haberlere baktığımızda Haber başlıklarında cinayet, adam yaralama, yasak madde satmak ve fuhuş operasyonlarının düzenlendiği yazıyor.
- Peki biz Karasu'nun sakinleri olarak elimizi taşın altına koyuyormuyuz?
- Böyle gelmiş böyle gider mantelitesiyle yola devammı etmeyi düşünüyoruz?
- Ne yapmamız gerekiyor?
Bu Soruları önce kendimize sormamız gerekiyor. Deniz kum güneş su işte cennet karasu; Teriminin sonuna artık deniz kum güneş su fuhuşta 1inci oldu karasu! Terimini getirsek daha iyi olur sanırım. Denizimizin durumu ortada bir muzikhol serüvenidir gidiyor plajda boş dükkan bulamaz olduk müzikhollerden dolayı. bu olayların %95'i bu mekanlardan kaynaklanıyor sanırım. Neydüğü belirsiz vatandaşlar Karasu plajında cirit atıyor ailelerimiz rahatsız ediliyor bir masada oturan kızı yanında erkek arkadaşı varken bile rahatsız edilebiliyor. Karasu demekki genel olarak şöyle gözlemleniyor. Karasuda yaşıyan herkez namussuz ve hayat kadını. İnsanlar artık o seviyeye gelmiş denizdeki müzikhollerin kapatılması için karasu halkı olarak hiçbirşey yapamadık yapamıyacazda.

Tüm karasu Halkına Çok teşekkür ediyorum. Herkese helal olsun. Denizdeki müzikhollerin sahiplerinede kazandıkları o helal paraları analarının ak sütü gibi yemelerini diliyorum.

YAZIKLAR OLSUN HERKESE. BİR MÜZİKHOLLERİN ÖNÜNE GECEMEDIK. Tekrar Tekrar Diyorum HEPİNİZE HELAL OLSUN HELAL.. BİR DELİKANLININ HAYATI KARARDI.
Daha birçok ailenin geleceği geçmişi kararacak göz yuman tüm büyüklerimize Teşekkürleri bir borç bilirim.