7
Mayıs
2024
Salı
SAKARYA

Coşkun Sabah rüzgarı

SAKARYA'DA COŞKUN SABAH RÜZGARI

Türk sanat müziğinin en güçlü yorumcularından biri olan Coşkun Sabah besteleri ve uduyla Sakaryalılara unutulmaz dakikalar yaşattı.

The Riada Hotel birbirinden değerli sanatçıları Riada Club çatısı altında Sakaryalılarla buluşturmaya devam ediyor. En son sahne alan isim Coşkun Sabah oldu. Yıllardır unutulmayan besteleri ve eşsiz ud dinletisiyle Sakaryalılar Coşkun Sabah ile keyifli dakikalar yaşadı. Unutulmayan besteleri Anılar, Bir İlkbahar Sabahı, Adını Yoldaki Taşlara Yazdım ve birçok sanat müziği eserini dinleyicilerle birlikte seslendiren Sabah, Sakarya halkının yoğun ilgisinden son derece memnun kaldı. Dinleyiciler efsaneleşen

şarkıları tekrar tekrar isteyerek adeta müziğe doydu. Coşkun Sabah gördüğü ilgi karşısında son derece mutlu olurken en yakın zamanda Sakarya halkıyla yeniden buluşmak istediğini dile getirdi.

The Riada Hotel'in sahibi Rıdvan Taylan sahneye çıkarak Coşkun Sabah'a teşekkür etti. The Riada Hotel Halkla İlişkiler Sorumlusu Selin Akar "The Riada Hotel olarak sürprizlerimiz devam edecek halkımız bizi takip etmeye devam etsin" dedi.

SAKARYA'DA COŞKUN SABAH RÜZGARI
SAKARYA'DA COŞKUN SABAH RÜZGARI
İHA
Yayın Tarihi : 23 Ocak 2011 Pazar 18:14:02
Güncelleme :23 Ocak 2011 Pazar 23:05:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?