3
Mayıs
2024
Cuma
SAKARYA

Cumhuriyet balosu coşkusu

SAKARYA'DA CUMHURİYET BALOSU COŞKUSU

Sakarya Valiliği tarafından geleneksel olarak düzenlenen 29 Ekim Cumhuriyet Resepsiyonu büyük bir katılım ile Tuna Tan tesislerinde gerçekleştirildi.

Cumhuriyetin kuruluşunun 87. yıl dönümünde Sakarya Valiliği tarafından Tuna Tan tesislerinde düzenlenen geleneksel Cumhuriyet Resepsiyonu geniş bir katılımla gerçekleştirildi.

Baloya Sakarya Valisi Mustafa Büyük, Tugay Komutanı Tuğgeneral Orhan Çınar, Emniyet Müdürü Ali Bilkay, AK Parti Sakarya Milletvekili Hasan Ali Çelik, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, vali yardımcıları, belediye başkanları CHP İl Başkanı Cem Hatunoğlu, MHP İl Başkanı Mehmet Erdoğan, DSP İl Başkanı Necati Eker, DP İl Başkanı Mehmet Mangıroğlu, TP İl Başkanı Aydın Zengin, askeri ve emniyet personelleri, oda başkanları ve sivil toplum örgütleri yönetim kurulu başkanları katıldı.

Düzenlenen programın son bölümünde davetlilerin tamamının da katılımı ile 10. yıl marşı söylendi. Daha sonra tesislerin teras katına çıkılarak burada düzenlenen havai fişek gösterisi eşliğinde program sona erdi. Program sonrasında bir açıklama yapan Sakarya Valisi Mustafa Büyük, “Bugün Cumhuriyet Bayramımızı büyük bir coşku ile kutladık. Resepsiyona da geniş bir katılım oldu. Davetlilerin büyük bir çoğunluğu iştirak ettiler. Bugün devletimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve bize emanet ettiği Cumhuriyetin sahiplenildiği bir gün. Cumhuriyetimizi koruyacak kollayacak bu milletin bugünde hep beraber bu günü sevgiyle, coşkuyla ve heyecanla kutlaması, hem bu millete cumhuriyeti emanet edenlere şükranını ifade etmesi hem de bu günü coşkuyla kutlaması bizim içinde büyük mutluluk. Ben de böyle bir resepsiyona ev sahipliği yapmaktan büyük gurur ve mutluluk duyuyorum. Katılanlara da tekrar teşekkür ediyorum” dedi.

Sakarya Valisi Mustafa Büyük geceye katılan davetlileri tek tek kapıda uğurladı.

SAKARYA'DA CUMHURİYET BALOSU COŞKUSU
SAKARYA'DA CUMHURİYET BALOSU COŞKUSU
SAKARYA'DA CUMHURİYET BALOSU COŞKUSU
SAKARYA'DA CUMHURİYET BALOSU COŞKUSU
SAKARYA'DA CUMHURİYET BALOSU COŞKUSU
İHA
Yayın Tarihi : 30 Ekim 2010 Cumartesi 09:15:01
Güncelleme :30 Ekim 2010 Cumartesi 15:23:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?