5
Mayıs
2024
Pazar
SAKARYA

D-100 karayolunda LPG faciası

D-100 Karayolu'nun Adapazarı Esentepe mevkiinde önünde giden TIR'ın dorsesine çarpan LPG'li araç alev aldı.

D-100 karayolunda yine bir LPG faciası yaşandı. Önünde seyretmekte olan TIR'ın yavaşladığını farkedemeyen LPG'li araç, dorseye sert bir şekilde çarptı. Anında alev almaya başlayan araba biranda alev toğuna dönüştü.

Söz konusu olay D-100 Karayolu'nun Adapazarı Esentepe mevkiinde meydana geldi. Önünde giden TIR'ın dorsesine çarpan LPG'li araç ölüme sebebiyet vermese bile ulaşımı aksattı ve korkulu dakikaların yaşanmasına neden oldu.

Sürücünün kendisini son anda dışarı attığı LPG'li otomobil, D-100 Karayolu'nun ortasında yanmaya başlayınca ulaşım bir süre durdu.

Alınan bilgilere göre bu sabah saat 04.00 sıralarında D-100 Karayolu Esentepe mevkiinde meydana gelen kazada Nejat Ödemiş idaresindeki 54 AL 265 plakalı otomobil önünde gitmekte olan TIR'ın dorsesine çarptı. Çarpmayla birlikte otomobil alev alarak yanmaya başladı.

Sürücünün kendisini dışarı attığı yangında motor şaşe kısmında başlaya alevler kısa bir içerisinde tüm otomobili sarınca D-100 karayolunda ulaşım da durdu. Alev topuna dönen otomobil Sakarya Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi ekipleri tarafından söndürüldü. Yangında hurdaya dönen otomobilin LPG'li olduğu belirtildi.

 

...
Yayın Tarihi : 8 Şubat 2012 Çarşamba 18:41:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?