3
Mayıs
2024
Cuma
SAKARYA

Deniz bisikleti faciası

SAKARYA'DA DENİZ BİSİKLETİ FACİASI

Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde 4 gencin deniz bisikleti keyfi faciayla sonuçlandı. Poyrazlar Gölü'nde gezintiye çıkan 4 kişinin bulunduğu deniz bisikletinin batması sonucu 1 kişi kaybolurken, 3 kişi kurtuldu.

Edinilen bilgiye göre, amca çocukları Serdar, Selçuk ve Faik G. ile arkadaşları Murat A. akşam üzeri Poyrazlar Gölü'ne pikniğe gittiler. Hava karardıktan sonra göl kenarında bulunan deniz bisikletini alan şahıslar, göle açılarak gezmeye başladılar. Bindikleri deniz bisikleti su almaya başlayınca şahıslar paniğe kapıldı. Yavaş yavaş batan deniz bisikletinden atlayan Faik G. yüzerek kıyıya çıktı. Daha sonra kıyıda bulunan kayığı alan Faik G., amca oğlu Selçuk G. ve Murat A'yı boğulmak üzereyken kurtardı.

Serdar G. ise gölde kayboldu. Baygın şekilde kıyıya çıkartılan Selçuk G. ve Murat A., ambulansla Yenikent Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Gölde kaybolan Serdar G'yi bulmak için Sakarya Valiliği Sivil Savunma Arama Kurtarma Birlik Müdürlüğü ekipleri botla arama çalışması başlattı. Yapılan aramalarda ekipler Serdar G'ye ulaşamadı.

Eniştesi gölde kaybolan Mehmet Savun, kendisinin askerden izinli olarak geldiğini ve göle gezmeye geldiklerini ifade ederek, "Deniz bisikletine bindiler. Daha sonra deniz bisikleti batmış ve eniştem gölde kayboldu" dedi.

Jandarma olayla ilgili soruşturma başlatırken, arama çalışmaları devam ediyor.

SAKARYA'DA DENİZ BİSİKLETİ FACİASI
SAKARYA'DA DENİZ BİSİKLETİ FACİASI
SAKARYA'DA DENİZ BİSİKLETİ FACİASI
SAKARYA'DA DENİZ BİSİKLETİ FACİASI
SAKARYA'DA DENİZ BİSİKLETİ FACİASI
İHA
Yayın Tarihi : 21 Şubat 2010 Pazar 00:01:05
Güncelleme :21 Şubat 2010 Pazar 10:55:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?