3
Mayıs
2024
Cuma
SAKARYA

Devlet Hastanesi'nde doktor-hasta kavgası

Sakarya Devlet Hastanesi Acil Servisi’nde görev yapan iki doktor ile kendilerine kötü muamele yapıldığını iddia eden hasta ve yakınları arasında tartışma çıktı. Sakarya Devlet Hastanesi Acil Servisi’nde görevli doktorlar Ercan Gönenç ve Hüseyin Taşdelen ile kendilerine kötü muamele yapıldığını ve sağlık karnesinin yüzlerine fırlatıldığını iddia eden hasta yakınları tartıştı.

Hasta yakınlarını sakinleştirmeye çalışan ve uyaran doktorun çabaları da sonuçsuz kaldı. Tartışmanın büyümesiyle görevli doktor, hasta yakınlarından acil servisi terk etmelerini istedi.

Doktorların hakaretlerine maruz kaldıklarını söyleyen bayan hasta ve yakınları, "Sabahtan beri hastalara hakaret ediyorlar. Elimizdeki sağlık karnesini alarak suratımıza fırlattılar. Adam gibi görev yapacaklarsa yapsınlar. Böyle doktorluk olmaz" dedi. Hasta yakınları, yaşadıkları olayları, polise ağlayarak anlattı.

İHA
Yayın Tarihi : 7 Mayıs 2005 Cumartesi 18:07:05
Güncelleme :9 Mayıs 2005 Pazartesi 12:07:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mehmet IP: 81.213.182.xxx Tarih : 19.05.2005 19:15:21
neden olmasın doktor hasta yakınlarıyla dalga gecerve hafta sonu acıl servıste acıl olarak hıc bır hızmet verılmezse tabıı olur. aynı olayı bede yaşadım. ve 18.05.2005 tarıhlı yenıhaber gaztesını okursanız başıma gelenlerı okursunuz. hem yanlışteşhıs hemde vurdumduymazlık bakaım bunlarınhakkından kım gelecek. kendını bır şey zannedıp te ben 36 yıldır bu işi yapıyorum deyıp te yanlış teşhısle yanlış amalıyat yapan doktorlaroldukat sonra bakalım daha neletr gorecegız.