3
Mayıs
2024
Cuma
SAKARYA

Dilek öğretmenin acı ölümü!

SAKARYA'DA YOLCU MİNİBÜSÜNÜN ÇARPTIĞI ÖĞRETMEN HAYATINI KAYBETTİ

Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde beyin ameliyatı olduktan sonra tahlillerini almak üzere hastaneye giderken yolcu minibüsünün altında kalan öğretmen hayatını kaybetti.

Alınan bilgiye göre, Adapazarı Mithatpaşa Şükrü Ayna Anadolu Lisesi'nde rehber öğretmen olarak görev yapan Dilek Fidan (45), tahlillerini almak üzere geldiği Sakarya Eğitim Araştırma Hastanesi çıkışında yoldan karşıya geçerken kendisine Ö.Ö.'nün (22) kullandığı 54 M 0160 plakalı yolcu minibüsü çarptı. Aracın çarpmasıyla ağır yaralanan Fidan öğretmen, kaldırıldığı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde hayatını kaybetti. Olay sonrası araç şoförü Ö.Ö. polis tarafından gözaltına alındı. Kazayı haber alan öğretmenin ailesi ve öğretmenler hastaneye geldi. Kalp hastası olan baba Necati Fidan kızının ölümü ile gözyaşlarına boğulurken, diğer aile fertleri de sinir krizleri geçirdiler. Kazada hayatını kaybeden Fidan öğretmenin 17 yıldır öğretmenlik yaptığı ve en son Mithatpaşa Şükrü Ayna Anadolu Lisesi'nde rehber öğretmen olarak görev yaptığı öğrenildi.

Mithatpaşa Şükrü Ayna Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı Akın Çetin, kazayı haber alarak geldiği hastanede büyük üzüntü yaşarken, öğretmenin hasta olduğunu ve tahlillerin almak üzere hastaneye geldiğini kaydetti.

Daha önce 3 defa beyin ameliyatı olan ve evli olmadığı ifade edilen öğretmenin cenazesinin, ailesinin isteği doğrultusunda memleketi olan Ordu'ya gönderileceği belirtildi.

SAKARYA'DA YOLCU MİNİBÜSÜNÜN ÇARPTIĞI ÖĞRETMEN HAYATINI KAYBETTİ
İHA
Yayın Tarihi : 4 Ekim 2010 Pazartesi 19:34:04
Güncelleme :4 Ekim 2010 Pazartesi 19:48:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?