3
Mayıs
2024
Cuma
SAKARYA

Doğa yürüyüşleri yeniden

DOĞA YÜRÜYÜŞLERİ YENİDEN BAŞLIYOR

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından ilk bölümü geçtiğimiz Sonbahar'da gerçekleştirilen Doğa Yürüyüşleri (trekking) yeniden başlıyor.

Yürüyüşlerin bahar bölümü 11 hafta boyunca devam edecek ve 11 ayrı mekanda yürüyüşler gerçekleştirilecek. Sağlıklı yaşam için Sakaryalılar'ı yürüyüşlere davet eden Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Hemşerilerimizin bildiği gibi geçtiğimiz Sonbahar'da, Büyükşehir Belediyesi olarak Doğa Yürüyüşleri düzenlemiştik. Pazar günleri, her birini farklı yerlerde gerçekleştirdiğimiz bu yürüyüşlere ilgi bir hayli büyük olmuştu. O zaman, yürüyüşlere talep olması halinde yine düzenleyebileceğimizi söylemiştik. Şimdi verdiğimiz bu sözü yerine getiriyoruz. Doğa Yürüyüşleri yeniden başlıyor. Bu sefer yürüyüşler 11 hafta boyunca devam edecek. Yanık Vadisi'nden Sülüklü Göl'e, Çiğdem Yaylası'ndan Doğançay Şelalesi'ne kadar birçok yere gideceğiz” dedi. Yürüyüşlerin kontenjanını artırdıklarını da ifade eden Zeki Toçoğlu, “Doğa Yürüyüşleri'nin Sonbahar'daki bölümünde parkur başına 50 kişilik kontenjan belirlenmişti. Şimdi bu kontenjanı da artırdık. Her bir parkur için 200 kişilik kontenjan belirledik” diye konuştu.

Doğa Yürüyüşleri'nin kayıtları Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşleri Daire Başkanlığı'nda 16 Mart itibariyle başladı. Her bir parkur için 200 kişilik kontenjan belirlendi. Parkurlar için 200 kişilik başvuru olduğunda kayıtlar tamamlanmış olacak. Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, “Yürüyüşlerimize kayıt yaptırmak isteyen hemşerilerimizi Kültür İşleri Daire Başkanlığımıza bekliyoruz. Müracaatlar şahsen yapılacak olup başkasının adına kayıt yapılmayacaktır” denildi.

DOĞA YÜRÜYÜŞLERİ YENİDEN BAŞLIYOR
İHA
Yayın Tarihi : 15 Mart 2010 Pazartesi 14:49:00
Güncelleme :15 Mart 2010 Pazartesi 20:45:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?