3
Mayıs
2024
Cuma
SAKARYA

DP'den Sakaryaspor'a ziyaret

DP'DEN SAKARYASPOR'A ZİYARET

Demokrat Parti (DP) Adapazarı ilçe teşkilatı, Sakarya Kulüp Başkanı İsmail Gürses'i ziyaret etti.

DP Adapazarı İlçe Başkanı Faruk Kır, beraberindeki yönetim kurulu üyeleri Mustafa Çalışkan, Hilmi Taşvuran, Nevzat Eltutan, Zeynullah Sağlık, Ramiz Adıyaman, Hayrettin Kaysı, Mehmet Kınalı ve Zeki Öztürk ile birlikte Kulüp Başkanı İsmail Gürses'i ziyaret etti.

Kulübün içinde bulunduğu en büyük sıkıntılardan biri olan lisans sorununun aşılmasında büyük başarı gösteren Kulüp Başkanı İsmail Gürses'i kutlayan DP İlçe Başkanı Faruk Kır, “Sakaryaspor bu şehir için çok önemli. Siz zor bir görevi üstlendiniz. Sakaryaspor'un belkide tarihinde yaşadığı en büyük sıkıntıları siz, yönetiminiz ile birlikte sırtladınız ve bunun altından kalktınız. Adeta ateşten bir gömlek giydiniz ve başardınız. Sizi göstermiş olduğunuz bu başarıdan dolayı kutluyoruz. İnşallah Sakaryasporumuz sizin önderliğinizde layık olduğu yere gelecektir. Biz size inanıyor ve güveniyoruz. Başarılarınızın devamını dilerken, takımımızın da her zaman yanında olduğumuzu belirtmek istiyoruz” dedi.

Kulüp Başkanı İsmail Gürses ise, ziyaretin kendisini mutlu ettiğini ve güç verdiğini ifade ederek, “Sıkıntılı bir süreç geçirdik. Lisans konusunda hayli zorlandık ama aştık. Yeni transferlerle güçlü bir takım kurduk. İnşallah yaşadığımız tüm sıkıntıları sportif başarılarımızla unutacağız ve layık olduğumuz ligle yeniden kucaklaşacağız” diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 28 Ocak 2010 Perşembe 15:00:02
Güncelleme :28 Ocak 2010 Perşembe 19:05:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?