3
Mayıs
2024
Cuma
SAKARYA

Düğün günü damada şok haber

Adapazarı’nda bir gelin, düğün günü ortadan kayboldu. Olayı önce şaka zanneden damat ise, eşinin gerçekten kayıp olduğunu öğrenince büyük şok yaşadı.

Adapazarı’nda meydana gelen olayda, Erkan Yalınalp (26), 1 yıldır nişanlı olduğu Sevdiye Aksoylu (18) ile evleneceği gün gelinin ortadan kaybolması ile büyük şok yaşadı. Davetiyelerin basıldığını, davetlilerin geldiğini söyleyen Erkan Yalınalp, "Bana Sevdiye’nin kayıp olduğunu söylediler. Önce inanmadım, şaka yapıyorlar sandım ama gerçekmiş" dedi.

1 yıl önce görücü usulü ile nişanlandığı Sevdiye Aksoylu ile geçtiğimiz günlerde resmi nikah kıydıklarını da belirten damat Erkan Yalınalp, "Aramızda herhangi bir problem yoktu. Tüm eşyaları aldık, evimizi hazırladık. O akşam kına gecesi yapılacaktı. Ben kuaföre götürmek için aradığımda telefona annesi çıktı ve Sevdiye’nin kayıp olduğunu söyledi. Gelen konuklara da bir şey söyleyemedik. Yaşadığımız çok zor bir olay. Ailece bu olay karşısında şok olduk. Yetkililerin bir an önce Sevdiye’yi bulmasını istiyorum" dedi.

Gelinin evinde de büyük bir şaşkınlık yaşanırken, gelinin annesi Bedriye Aksoylu, olayda karşı tarafın ihmalinin de söz konusu olduğunu söyledi. Bedriye Aksoylu, "Kızım düğüne az bir zaman kala, ’bu iş olmayacak, beni evlendirirseniz canıma kıyarım’ dedi. Ben bunu duyduğumda çok üzüldüm ama bir şey yapamadım. Kızım istemediği halde zorla resmi nikah kıydılar. Bir an önce kızımın bulunmasını istiyorum" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 9 Mayıs 2005 Pazartesi 12:16:27
Güncelleme :11 Mayıs 2005 Çarşamba 13:35:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?