3
Mayıs
2024
Cuma
SAKARYA

Düğün konvoyu ezdi geçti!

Sakarya'nın Serdivan ilçesinde kucağındaki çocukla yolun karşısına geçmeye çalışan anne ile 3 aylık bebeği düğün konvoyundaki otomobilin altında kaldı. Anne olay yerinde hayatını kaybederken 3 aylık oğlu ise hastanede yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Kaza, Esentepe Mahallesi'nde D–100 Karayolunun Sakarya Üniversitesi Kampüsü Kavşağı'nda meydana geldi. Kocaeli'den Esentepe Mahallesi'ndeki bir iş yerinde çalışan yakınını ziyarete gelen Neziha Nalbant (39), kucağındaki 3 aylık Rıdvan Arda ile yolun karşısına geçmeye çalışırken Adapazarı'ndan Kocaeli yönüne giden düğün konvoyundaki Gülay Ş.'nin kullandığı 34 EL 9928 plakalı otomobil, anne ile çocuğuna çarptı.

Kazada anne Nalbant olay yerinde öldü, çarpmanın etkisiyle savrulan 3 aylık Rıdvan Arda ise ağır yaralandı. Ambulansla Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Rıdvan Arda'da yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Kaza sonrası şoka giren sürücü Gülay Ş. de ambulansla Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Kazayı haber alarak olay yerine gelen acılı Nihat Nalbant, eşinin ve oğlunun ölüm haberini alınca sinir krizi geçirdi.

Gülay Ş. hastanedeki tedavisi tamamlandıktan sonra gözaltına alındı. Kaza ile ilgili soruşturma sürüyor.
 

...
Yayın Tarihi : 26 Eylül 2010 Pazar 16:32:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?