5
Mayıs
2024
Pazar
SAKARYA

Düğününe gelecekti!

Hakkari'nin Yüksekova ilçesine bağlı Dağlıca bölgesinde bir askeri helikopterin düşmesi sonucu şehit olan piyade uzman çavuş Regaip Şahin'in (25) Sakarya'daki baba ocağına ateş düştü. Bir süre önce nişanlanan şehidin 3 ay sonra düğün yapmaya hazırlandığı öğrenildi.

Jandarma Genel Komutanlığı'na ait bir S-70 Sikorsky tipi helikopterin, Dağlıca'nın 12 kilometre kuzeydoğusundaki Deryan Tepe'ye inişe geçtiği sırada düşmesi sonucu şehit olan uzman çavuş Regaip Şahin'in evine acı haber ulaştı.

Sakarya Valiliği Şehit ve Gazi İşlemleri Şube Müdürü Taylan Şanlı ve Sakarya Garnizon Komutanlığı'ndan askeri personel, Şahin'in, Serdivan ilçesi 32 Evler Mahallesi Duru Sokak'ta yaşayan babası Hayrettin ve annesi Sevim Şahin'e şehit haberini verdi. Oğlunun şehit olduğu haberini alan anne fenalaştı. Şehidin evine ve sokağına Türk bayrakları asıldı. Evin önünde sağlık ekipleri hazır bekletildi.

Evinin önünde taziyeleri kabul eden baba Hayrettin Şahin, gazetecilere yaptığı açıklamada, oğlunun en son bir ay önce izne geldiğini söyledi. Oğlunun yeni nişanlandığını kaydeden Şahin; "11. ayda düğün yapmayı düşünüyorduk. Hepimizin başı sağolsun. Vatan sağolsun. Yapacak bir şey yok" dedi. Şehidin 3 kardeşten en büyüğü olduğu öğrenildi.

iha
Yayın Tarihi : 23 Temmuz 2012 Pazartesi 15:19:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?