3
Mayıs
2024
Cuma
SAKARYA

Dünya ikincisi oldular

YUNUS ÇİLOĞLU KIZ TEKNİK VE MESLEK LİSESİ DÜNYA 2. OLDU

Yunus Çiloğlu Kız Teknik ve Meslek Lisesi Yiyecek ve İçecekler Bölümü öğrencileri Türkiye Aşçılar Federasyonu (TAF) tarafından düzenlenen 22 ülkenin katılımı ile İstanbul'da gerçekleştirilen yemek yarışmasında dünya ikincisi oldu.

Erenler İlçe Milli Eğitim Müdürü Koray Oktay Özten ve İl Milli Eğitim Şube Müdürü Zafer Levent Soyhan, Türkiye Aşçılar Federasyonu (TAF) tarafından düzenlenen 22 ülkenin katılımı ile İstanbul'da gerçekleştirilen yemek yarışmasında dünya ikinciliği elden eden Yunus Çiloğlu Kız Teknik ve Meslek Lisesi öğrencilerini kutladılar.

Yunus Çiloğlu Kız Teknik ve Meslek Lisesi Yiyecek ve İçecekler Bölümü öğrencileri Dünya Şefler Federasyonu'nun (WACS) kabul ettiği kurallar çerçevesinde yapılan Türkiye Aşçılar Federasyonu (TAF) tarafından 19 Mart 2010'da düzenlenen 22 ülkenin katılımı ve binlerce profesyonel şefin yarıştığı çok önemli bir organizasyonda büyük başarı kazandılar. Öğrencilerden Semra Çelikel makarna dalında üçüncü, Restoran Tatlı tabağında dördüncü, Rabia Baykara Ana Yemek'te üçüncü, Ara Yemekte ise ikinci, Tuğba Yılmaz ara yemekte ikinci, Merve Çakır Ara Yemek'te ikinci, Ramazan Aydın ana yemek dalında üçüncülük elde etti.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Koray Oktay Özten, “Türkiye Aşçılar Federasyonu (TAF) tarafından düzenlenen yarışmalarda aldığınız başarıdan dolayı canı gönülden kutluyorum. Bizleri Gerçekten onurlandırdınız, Dünya ikinciliği büyük başarı” dedi

YUNUS ÇİLOĞLU KIZ TEKNİK VE MESLEK LİSESİ DÜNYA 2. OLDU
İHA
Yayın Tarihi : 23 Mart 2010 Salı 17:03:01
Güncelleme :23 Mart 2010 Salı 18:26:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?