3
Mayıs
2024
Cuma
SAKARYA

Duvarı yıkıp bahçeye girdi

SAKARYA'DA OTOMOBİL DOĞALGAZ BORUSUNU PARÇALADIKTAN SONRA EVİN BAHÇESİNE GİRDİ

Sakarya'nın Erenler ilçesinde kontrolden çıkan bir otomobil, doğalgaz borusunu parçaladıktan sonra bir evin bahçesine girdi.

Alınan bilgiye göre olay, Erenler ilçesi Dilmen mahallesi Akşemseddin caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, sürücüsü tespit edilemeyen 54 NA 105 plakalı bir otomobil bilinmeyen bir sebeple kontrolden çıktı. Kontrolden çıkan araç, önce kaldırımda bulunan doğalgaz borusunu parçaladıktan sonra Mehmet Uslu adındaki vatandaşın evinin istinat duvarını yıkarak bahçeye girdi. Büyük bir şans eseri olayda ölen ya da yaralanan olmadı. Evde yaşayan vatandaşlar duydukları büyük gürültü karşısında önce deprem oldu zannetti.

Gürültünün ardından evlerinin bahçesinde otomobili ve bir şahsın otomobilden çıkarak kaçtığını gören vatandaşlar polisten yardım istedi. Olay yerine gelen polis, çevre güvenliğini aldıktan sonra AGDAŞ ekipleri olay yerine geldi. Gaz sızıntısı üzerine boruya gelen gazı kesen ekipler olay yerinden ayrılırken, büyük maddi hasar meydana gelen oto ise olay yerine çağrılan bir çekiciye yüklendikten sonra Emniyet garajına götürüldü.

Evinin çelikten yapılma istinat duvarı yıkılan ve hasar gören Mehmet Uslu, araç sürücüsünden davacı olduğunu söyledi ve duvarın bir an önce onarılmasını istedi.

Olay sonrasında araç sahibi olduğu iddiasıyla bir şahıs polis tarafından gözaltına alınırken, olaydan sonra kaçan sürücünün yakalanması için araştırma başlatıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 13 Ocak 2010 Çarşamba 09:57:02
Güncelleme :13 Ocak 2010 Çarşamba 11:30:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?