3
Mayıs
2024
Cuma
SAKARYA

Eğlenceli başlayan gece ölümle bitti

(ÖZEL HABER) - EĞLENCE İLE BAŞLAYAN GECE ÖLÜMLE NOKTALANDI

Sakarya'nın Sapanca ilçesinde 17 yaşındaki genç kız alkollü eğlenceyi terk edip otoyolda bir araca binmeye çalışan kız arkadaşına engel olmaya çalışırken, bir aracın kendisine çarpmasıyla hayatını kaybetti.

Alınan bilgiye göre, olay Sapanca ilçesinde meydana geldi. İddiaya göre, genç kız E.K., erkek arkadaşları S.Ç. ve Y.Y. ile birlikte S.Y. isimli şahsa ait bir köy evinde buluşarak, eğlence yaptı. Birlikte alkol alan gruba ilerleyen saatlerde E.K.'nin erkek arkadaşı M.Ç. ve kız arkadaşı 17 yaşındaki M.T. de katıldı. Alkölün de etkisiyle kadınlar arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine E.K. evden ayrılarak kaçmaya başladı. M.Ç. yanına M.T.'yi alarak kendisine ait 34 E 4025 plakalı araçla kaçan

E.K.'nin peşine düştü. Sakarya Tem Otoyolu kenarında M.Ç. kaçan E.K.'yi yakalayarak konuşmak istedi. İkna çabalarına rağmen E.K. tel örgülerden atlayarak Tem Otoyolu'na girdi. E.K.'nin gitmesine engel olmak isteyen M.Ç. kız arkadaşı M. T. ile birlikte TEM Otoyolu İstanbul istikametine geçen E.K.'nin arkasından otoyola girdi. O sırada Ankara istikametine gitmekte olan plakası ve sürücüsü tespit edilemeyen bir araç M.T.'ye çarptı. Aracın çarpmasıyla M.T. iki refüj arasına düşerek feci şekilde can verdi.

Arkadaşlarından kaçmayı başaran M.K. ise İstanbul istikametine gitmekte olan bir firmaya ait yolcu otobüsüne binerek, olay yerinden ayrıldı. Kazayı gören bir şahsın ihbarı üzerine olay yerine gelen Sapanca İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri M.T.'ye çarparak ölümüne neden olan aracın yakalanması için çalışma başlattı. Olay yerinden yolcu otobüsüne binerek kaçan M.K. ise Sakarya polisinin Kocaeli polisinden yardım istemesi üzerine Kocaeli polisi tarafından İzmit'te yakalanarak gözaltına alındı. Olay yerinden kaçan aracın kaza yerinde bıraktığı parçalardan yola çıkan Sakarya Emniyet Müdürlüğü ekipleri aracın TEM Arifiye gişelerinden çıkış yaptığını ve plakasını tespit etti.

Öte yandan kazada hayatını kaybeden M.T.'nin üzerinden çıkan öğrenci kimliğinde Şanlıurfa nüfusuna kayıtlı olduğu MEB Açık İlköğretimokulu öğrencisi olduğu ortaya çıktı.

Polis olayın öncesinde ve sonrasında bulunan tüm şüphelileri ifadelerine başvurmak üzere polis merkezine götürürken, kazayla ilgili araştırma sürüyor.

(ÖZEL HABER) - EĞLENCE İLE BAŞLAYAN GECE ÖLÜMLE NOKTALANDI
(ÖZEL HABER) - EĞLENCE İLE BAŞLAYAN GECE ÖLÜMLE NOKTALANDI
(ÖZEL HABER) - EĞLENCE İLE BAŞLAYAN GECE ÖLÜMLE NOKTALANDI
(ÖZEL HABER) - EĞLENCE İLE BAŞLAYAN GECE ÖLÜMLE NOKTALANDI
İHA
Yayın Tarihi : 10 Eylül 2010 Cuma 12:46:04
Güncelleme :10 Eylül 2010 Cuma 13:27:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?