5
Mayıs
2024
Pazar
SAKARYA

En güzel bahçe sahiplerine ödül

Adapazarı Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 'En Güzel Bahçe' yarışması sonuçlandı. Yarışmada dereceye giren bahçe sahipleri, düzenlenen muhteşem törenle ödüllerini aldı. Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili İrfan Sezer, "Belediye olarak temiz ve yaşanabilir bir çevre için bu yarışmayı düzenledik. Bahçelerin hepsi birbirinden güzel, seçerken zorlandık" dedi.

Adapazarı Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen, Camili, Karaman ve Korucuk Mahalleleri'nde bulunan evleri kapsayan 'En Güzel Bahçe' yarışması sona erdi. Yarışmada dereceye giren bahçe sahipleri ödüllerini aldı. Korucuk TOKİ İlköğretim Okulu bahçesinde düzenlenen ödül töreni, Büyükşehir Belediye Bandosu'nun verdiği konserle başladı. TOKİ İlköğretim Okulu folklor grubu öğrencilerinin sergilediği Kafkas oyunu, katılımcılar tarafından ayakta alkışlandı. Ödül töreninde İntro ve Son Durak grupları katılanlara müzik ziyafeti verdi. Daha sonra ödül törenine geçildi.

Bina, ada, resmi kurum, mansiyon ve jüri özel ödülü kategorilerinde dereceye giren bahçe sahiplerine ödüllerini, Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili İrfan Sezer, Genel Sekreter Osman Kaya, Genel Sekreter Yardımcıları Süleyman Günday ve Ömer Kahveci verdi.
Bu yıl 3.sü düzenlenen yarışmada, ada kategorisinde 9, bahçe kategorisinde 49 olmak üzere toplam 58 bahçe yarıştı. Ödül töreninde konuşan Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili İrfan Sezer, "Belediye olarak amacımız güzel ve yaşanabilir bir çevre oluşturmak. Bu yıl 3.sünü düzenlediğimiz yarışmada bir hayli mesafe katettik. Ben aynı zamanda jüri üyesiyim. Bahçelerin hepsi birbirinden güzel, seçerken zorlandık. Emeği geçen herkesi kutluyorum" dedi.

Yarışmada dereceye giren bahçe sahipleri ve kazandıkları ödüller şöyle: Bina Kategorisi'nde birinci olan Şükriye Akan çim biçme makinesi, ikinci olan Emine Ergene ahşap salıncak, üçüncü olan Fevziye Yılmaz bahçe seti.

Ada Kategorisi'nde birinci olan Adnan Sarı ahşap salıncak, ikinci olan İsmail Ceylan piknik masası, üçüncü olan Kemal Özden bahçe seti.
Resmi Kurum kategorisinde birinci olan Sait Faik Abasıyanık İlköğretim Okulu bahçe seti.

Mansiyon kazanan Fatma Bay, Necdet Eliaçık, İsmail Coşkun top akasya. Jüri Özel Ödülü almaya hak kazanan Huriye Akyüz, Ahmet Yazıcı, Cemal Canbaz top akasya.
iha
Yayın Tarihi : 14 Haziran 2007 Perşembe 14:07:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?