5
Mayıs
2024
Pazar
SAKARYA

En güzel bahçe seçiliyor

Adapazarı Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği “En Güzel Bahçe” yarışmasına katılan ada ve bina bahçelerinin değerlendirilmesine başlandı. 

Adapazarı Büyükşehir Belediyesi tarafından Camili, Karaman ve Korucuk'ta bulunan evleri kapsayan “En Güzel Bahçe” yarışmasında jüri üyeleri değerlendirmeye başladı. Bu yıl üçüncüsü düzenlenen yarışmada ada kategorisinde 9, bahçe kategorisinde 49 olmak üzere toplam 58 bahçe yarışacak. Değerlendirmelere başlayan jüri üyeleri, incelemelerini teknik, estetik ve fonksiyonel açıdan yapacak. Gazeteci Feridun Özdemir, SAGUSAD Temsilcisi Erdal Koçdemir, Marmara Fidancılık Firması'ndan Ahmet Şeker, SAÜ'den Öğretim Üyeleri Beyhan Hacıosmanoğlu ve Oktay Ertem, Büyükşehir Belediyesi peyzajcıları Özgül Durmuş ve Gülriz Gündoğan ile Nemci Karakuştan oluşan değerlendirme kurulunun başkanlığını ise Büyükşehir Belediye Başkan Vekili İrfan Sezer yaptı. 

En güzel bahçe yarışmasında dereceye giren ada ve bina temsilcileri ödüllerini 9 Haziran Cumartesi günü düzenlenecek ödül töreni ile alacaklar. Korucuk'ta ki TOKİ İlköğretim Okulu bahçesinde saat 19.00'da başlayacak ödül töreni etkinliklerinde halk konseri ve Yenikent fotoğraflarından oluşan dia gösterisi yapılacak. Dernek kermeslerinin yer aldığı gecede misafirlere gül fidanı dağıtılacak.
iha
Yayın Tarihi : 1 Haziran 2007 Cuma 16:44:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?