3
Mayıs
2024
Cuma
SAKARYA

Erenler faciadan döndü

APARTMANIN ÖNÜNE BIRAKILAN OTOMOBİL KUNDAKLANDI

Erenler İlçesinde, bir bina önüne park edilen otomobil kundaklanırken otomobilden yükselen alevler binayı tutuşturdu.

Olay, Erenler İlçesi Cumhuriyet Caddesi Sultan Fatih Evlerinde meydana geldi. İddiaya göre, bir bina önüne park edilen Mustafa Yemenli'ye ait otomobil faili meçhul kişi ya da kişiler tarafından benzin dökülerek yakıldı. Benzin döküldükten sonra bir anda alev alan LPG'li araçtan yükselen alevler yakında bulunan binaya sıçradı. Binanın alt katında bulunan ilk dairedeki doğalgaz kombisine de sıçrayan alevler bir anda binayı sardı.

Çevrede yaşayan komşuların otomobilden yükselen ve binayı saran alevleri görmesi üzerine olay yerine çok sayıda polis ve itfaiye ekibi geldi. Yangına ve yükselen dumanlara yataklarında yakalanan vatandaşlar kısa sürede binayı boşalttı. İtfaiyenin zamanında müdahalesi ile önce otomobil ardından alev alan bina söndürüldü. Olayda LPG'li araç ile binanın doğalgaz sisteminde patlama yaşanmadı.

Kocaeli'nin Dilovası İlçesinde otomobil parça satışı yaparak geçimini sağlayan ve binada yaşayan otomobil sahibi Mustafa Yemenli olayın şokunu üzerinden atamadı. Çok sayıda polis memuru ve jandarma görevlisinin lojman olarak kaldığı bina yakınında meydana gelen kundaklama olayının nedeni tespit edilemedi. Olayın terör amaçlı yapılmış olabileceği belirtildi.

APARTMANIN ÖNÜNE BIRAKILAN OTOMOBİL KUNDAKLANDI
APARTMANIN ÖNÜNE BIRAKILAN OTOMOBİL KUNDAKLANDI
İHA
Yayın Tarihi : 30 Mayıs 2010 Pazar 14:13:04
Güncelleme :30 Mayıs 2010 Pazar 15:24:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?