3
Mayıs
2024
Cuma
SAKARYA

Erenler'de indirim izdihamı

SAKARYA'DA İNDİRİM İZDİHAMI

Sakarya'nın Erenler ilçesinde ürünlerini üçte biri fiyatına satan mağazaya halkın yoğun ilgi göstermesi izdihama neden oldu.

Sakarbaba Caddesi'ndeki Yunus Alışveriş Merkezi'nde faaliyet gösteren mağazanın yetkilileri ''Kapatıyoruz, kısa bir süre için kapanan fabrika mallarını üçte biri fiyatına satıyoruz'' sloganıyla bir hafta önce el ilanları dağıtarak indirim kampanyasını duyurdu. Mağazanın önünde uzun kuyruklar oluşturan vatandaşlar, mağazanın açılmasıyla birlikte içeri alınmaya başlandı. Vatandaşların içeri alınması sırasında yaşanan kısa süreli izdiham, mağaza görevlilerinin müdahalesiyle sona erdi. Mağazada, yastık 2,

fiskos masası 5, battaniye 9, sehpa takımı 19 liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuldu.

Firma sahibi Ahmet Öztürk, kapanan, zorda kalan fabrikaların mallarını üçte biri fiyatına sattıklarını belirterek, sattıkları ürünler arasında mobilya, çeyiz, beyaz eşya, elektronik, ev tekstili gibi ürün çeşitlerinin hepsinin bulunduğunu söyledi. Mobilya, ev tekstili ve züccaciye grubunun ağırlıklı olarak kapanan fabrikaların mallarından oluştuğuna dikkati çeken Öztürk, ürünleri nakit olarak aldıklarını ve üçte biri fiyatına sattıklarını bildirdi.

Mağazadan alışveriş yapan Faruk Özçelik ise indirimli ürünlerden alabilmek için bir saat boyunca kuyrukta beklediğini belirterek, fiyatların piyasa şartlarına göre çok uygun olduğunu ancak kalite konusunda bazı şüpheleri bulunduğunu bildirdi.

Mağazadan sehpa takımı ve ütü aldığını ifade eden Özçelik, ''Nefes almakta zorluk çektik, bazı arkadaşlarımız içeride bayılmak üzereydi. Fiyatlar oldukça uygun, vatandaşların ihtiyacı var. Ekonomik sıkıntı insanları bu duruma getiriyor, yoksa bu yığılmaya kimse katlanmaz'' dedi.

Üçte biri fiyatına yapılan satışların bir ay boyunca devam edeceği belirtildi.

SAKARYA'DA İNDİRİM İZDİHAMI
SAKARYA'DA İNDİRİM İZDİHAMI
SAKARYA'DA İNDİRİM İZDİHAMI
SAKARYA'DA İNDİRİM İZDİHAMI
İHA
Yayın Tarihi : 12 Haziran 2010 Cumartesi 17:24:03
Güncelleme :12 Haziran 2010 Cumartesi 18:16:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?