3
Mayıs
2024
Cuma
SAKARYA

Erkek arkadaşının otomobilini yaktı

TARTIŞTIĞI ERKEK ARKADAŞININ OTOMOBİLİNİ ATEŞE VERDİ

Sakarya'da, erkek arkadaşına kızan genç kadın, erkek arkadaşına ait otomobili benzin dökerek ateşe verdi.

Olay, Sakarya TEM Otoyolu Alancuma TIR Parkı yakınlarında meydana geldi. İddiaya göre, Z.B. (35), idaresindeki 54 AN 725 otomobille yanına bayan arkadaşı G.H.'yı (32) alarak dolaşmaya çıktı. Arifiye İlçesi Türk Çaybaşı köyü yakınlarında otoyol köprü altına gelen şahıslar arasında tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine G.H., yanında bulunan Z.B.'yi yumruklayarak darp etti. Gözlükleri kırılan Z.B. olup bitenleri anlamaya çalışırken araçtan inen G.H. aracın bagajında bulunan bir bidon dolusu benzini aracın üzerine döktü. G.H.'nın elinde bulunan kibriti aracın üzerine atmasıyla birlikte araç bir anda alev aldı. Araçta bulunan Z.B. ise son anda yanan araçtan dışarı çıkmayı başardı.

Birbirleriyle kavga eden şahıslar aracın yanından ayrıldı. Otoyolda köprü altından yükselen alevleri gören sürücüler durumu jandarma ve itfaiyeye bildirdi. Olay yerine gelen Sakarya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri yangına müdahale ederek söndürdü. Yanan araç hurdaya döndü.

Jandarma, kısa bir araştırmanın ardından olayı aydınlattı. Yanan aracın bulunduğu yerden 600 metre uzaklıkta biri bayan iki şahsın tartıştığını gören jandarma ekibi şahısları şüpheli olarak gözaltına aldı. Jandarmaya ifade veren G.H., aracı kendisinin yaktığını, yanında bulunan Z.B. ile üç yıldır çıktığını ve kendisinden ayrılmak istemesi üzerine olayı gerçekleştirdiğini söyledi. Diğer şahıs Z.B. de, üç yıldır söz konusu bayanla çıktıklarını, kısa bir tartışma sonrasında bayanın kendisini darp edip gözlük camını kırdıktan sonra bir anda otomobili yaktığını söyledi. Biri bayan iki kişinin jandarma karakoluna götürüldüğü öğrenildi.

TARTIŞTIĞI ERKEK ARKADAŞININ OTOMOBİLİNİ ATEŞE VERDİ
TARTIŞTIĞI ERKEK ARKADAŞININ OTOMOBİLİNİ ATEŞE VERDİ
TARTIŞTIĞI ERKEK ARKADAŞININ OTOMOBİLİNİ ATEŞE VERDİ
İHA
Yayın Tarihi : 22 Mart 2010 Pazartesi 15:07:05
Güncelleme :22 Mart 2010 Pazartesi 16:06:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?