5
Mayıs
2024
Pazar
SAKARYA

Eşini önce dövdü sonra bıçakladı

Adapazarı'nda boşandıktan sonra yeniden barıştığı eski eşinin bir kez daha ayrılmak istemesi üzerine çılgına dönen şahıs, kadını feci şekilde dövdükten sonra defalarca bıçakladı. Ağır yaralanan kadın ölümden döndü. 

Alınan bilgiye göre, 5 yıllık evli olan Sevim M. (22) ile Uğur B. (29), 1 yıl önce geçimsizlik nedeniyle boşandı. Aile büyüklerinin biraraya girmesiyle kısa süre önce yeniden barışan ve 2 yaşında bir kızları olan çift, tekrar birlikte yaşamaya başladı. Ancak, eşinin çalışmadığını ve eve bakmadığını söyleyen Sevim M., Uğur B.'ye ayrılmak istediğini söyledi. Yeni barıştığı eski eşinin kendisini terk etmek istemesiyle çılgına dönen Uğur B., önce kadını feci şekilde dövdü ardından da mutfaktan aldığı ekmek bıçağıyla defalarca bıçakladı. Olayda ağır yaralanan genç kadın, yakınları tarafından Adapazarı Toyota-Sa İlk Yardım ve Travmatoloji Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Kasığından, kollarından ve bacaklarından bıçaklanan Sevim M., geçirdiği ameliyat sonrasında hayati tehlikeyi atlattı. 

Ölümden dönen Sevim M., olay günü eşine ayrılmak istediğini söylediğini belirterek, "Eve bakmıyordu, çalışmıyordu. Daha önce de ayrılmıştık. Yeniden ayrılmak istediğimi söyledim. Ondan sonra ise sadece beni bıçakladığını hatırlıyorum" dedi

Sevim M.'nin kız kardeşi Sümeyye M. ise, "Ablamla yeni barışmışlardı. Ablam yeniden ayrılmak istediğini söyleyince, önce dövmüş sonra da bıçaklamış. Eniştem, olay anında evde olan diğer ablama ve yeğenime de saldırmış" diye konuştu.
Eski eşi tarafından dövülen ve bıçaklanan Sevim M.'nin sağlık durumu iyiye giderken, Uğur B. ise ailenin şikayeti üzerine yakalandı. Uğur B., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
iha
Yayın Tarihi : 16 Şubat 2007 Cuma 18:16:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?