5
Mayıs
2024
Pazar
SAKARYA

Eski Bakanlar Sakarya'da

İçişleri eski Bakanı Abdülkadir Aksu ile Bayındırlık ve İskan eski Bakanı Zeki Ergezen Sakarya Valiliği ile Adapazarı Büyükşehir Belediyesi'ni ziyaret etti. 

Eski bakanlar AK Parti İstanbul Milletvekili Aksu ile Bitlis Milletvekili Ergezen, beraberinde İstanbul Milletvekili İrfan Gündüz ile birlikte ilk olarak Sakarya Valisi Hüseyin Atak'ı ziyaret ettiler. Valilik girişinde eski bakanlar şeref defterini imzaladı. Vali Atak, ilin son durumu hakkında Aksu, Ergezen ve Gündüz'e brifing verdi. 

Aksu, Ergezen ve Gündüz daha sonra Adapazarı Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Duran'ı ziyaret ettiler. Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Duran, Adapazarı'nda yapılan çalışmalar hakkında milletvekillerine bilgi verdi. Başkan Duran, “Kentimizi yarınlara taşımak için var gücümüzle çalışıyoruz. Hükümetimizden aldığımız destekle çalışmalarımızı tüm hızıyla sürdürüyoruz” dedi. 

Gerçekleştirilen ziyarette Sakarya Valisi Hüseyin Atak da hazır bulundu. Ziyaretin sonunda Başkan Aziz Duran, milletvekillerine çini tabak hediye etti.

İHA
Yayın Tarihi : 27 Aralık 2007 Perşembe 16:45:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?