3
Mayıs
2024
Cuma
SAKARYA

Eski eş kurşun yağdırdı

SAKARYA'DA SİLAHLI YARALAMA

Sakarya'nın Pamukova ilçesinde bir kadın eski eşi tarafından tabancayla vuruldu.

Alınan bilgiye göre olay, Pamukova ilçesi Elperek Mahallesi Elbirlik İlköğretim Okulu karşısında bulunan bakkal dükkanında meydana geldi. İddiaya göre ailesine ait bakkal dükkanında çalışan Serpil Çakıroğlu (35) ile dükkana gelen eski eşi Şerif D. (44) arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine Şerif D. belindeki ruhsatsız tabancayı çekerek ateşledi. Olayda vücuduna isabet eden 4 kurşunla ağır yaralanan Serpil Çakıroğlu olay yerine gelen ambulansla Pamukova Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Burada yapılan ilk müdahalenin ardından yaralı Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralı kadının hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. Olayı gerçekleştiren Şerif D. ise kaçtı.

Polis tarafından olay yerinde yapılan incelemede boş kovana rastlanmazken, bakkal duvarında ise 3 adet mermi izi tespit edildi. Olayı gerçekleştiren Şerif D., 1998 yılında eski eşi Serpil Çakıroğlu ve annesini ayaklarından vurduktan sonra Kadir Karakaş isimli şahsı da öldürmüştü. Yaklaşık 10 yıl cezaevinde yattıktan sonra afla tahliye olan Şerif D. ikinci kez ayrıldığı eşini vurdu. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

İHA
Yayın Tarihi : 15 Şubat 2010 Pazartesi 13:34:01
Güncelleme :15 Şubat 2010 Pazartesi 13:45:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?