3
Mayıs
2024
Cuma
SAKARYA

Eski eşten kezzaplı dehşet!

Adapazarı'nda genç bir kadın, ayrıldığı eşinin kezzaplı saldırısına uğradı. Olay, bugün saat 10.30 sıralarında Adapazarı Adnan Menderes Caddesi üzerinde bulunan bir alışveriş merkezinin önünde meydana geldi.

24 yaşındaki A.T, 4 yıl önce evlendiği kocasından bir süre önce boşanarak Antalya'daki baba evine gitti. Bu boşanma sırasında 2 çocuk, babaları Ö.S.'de kaldı. İddialara göre anne A.T, birkaç gün önce Antalya'dan Adapazarı'nda oturan ablasının yanına geldi.

A.T, Adapazarı'nda oturan ayrıldığı kocasına çocuklarını görmek istediğini söyleyince, özel bir şirkette çalışan baba Ö.S, "Çocukları göstereceğim" diye bir alışveriş merkezinin önünde buluşmak üzere randevu verdi. Buluşma noktasına gelen genç kadın ile eski eşi arasında burada tartışma çıktı.

Tartışma sırasında Ö.S, elinde bulunan bir şişe kezzabı eski karısının yüzüne attı. Acılar içerisinde kalan genç kadın, ambulansla Sakarya Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, Ö.S. ise polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma ise sürüyor.

İHA
Yayın Tarihi : 1 Temmuz 2005 Cuma 14:12:59
Güncelleme :19 Temmuz 2005 Salı 14:08:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?