3
Mayıs
2024
Cuma
SAKARYA

Eski FB'liden kötü haber!

FENERBAHÇELİ ESKİ FUTBOLCU ALPER YAŞAM SAVAŞI VERİYOR

Almanya'nın Kalsruhe kentinde 3 gün önce geçirdiği trafik kazasında başına aldığı darbeyle ağır yaralanan futbolcu Alper Balaban'ın (23), tedavi gördüğü klinikte beyin ölümünün gerçekleştiği bildirildi.

Yoğun bakım ünitesinde yaşam destek ünitesine bağlı olarak yaşatılan genç futbolcunun babası Ahmet Balaban, umutlarını kaybetmediklerini söyledi. Almanya'nın Kalsruhe kentindeki Stat Kliniği'nde doktorlardan gelecek iyi bir haberi bekleyen 5 çocuk babası Ahmet Balaban, "4 kız çocuğum var, Tek oğlum Alper. Çok üzücü bir kaza geçirdi. 3 günden bu yana yoğun bakımdaydı. Doktorlar tüm müdahalelerine rağmen bugün beyin ölümünün gerçekleştiği bildirdi. Alper şu an cihaza bağlı yaşama tutunmaya çalışıyor.

Çeneden kulağa kadar kan gidiyor fakat beyine kan gitmiyor. Doktorlar yaşama şansının çok az olduğunu ama umutlarını kaybetmediklerini söylediler. Bizler de dua edip bekliyoruz" dedi.

Oğlunun son kez yarın saat 10.00'da doktorlar tarafından kontrol edileceğini söyleyen baba Ahmet Balaban, "Biz umutluyuz. Umudumuzu hiç kaybetmedik. Birkaç gün daha makineye bağlı olarak yaşamasını istiyoruz" dedi.

9 Ağustos 1987 Almanya Kalshure doğumlu olan Alper Balaban, 2005 yılında TSG 1899 Hoffenheim takımından Fenerbahçe'ye transfer oldu. Buradan Kocaelispor'a kiralık olarak giden Alper Balaban daha sonra Bucaspor, İnegölspor, Eskişehirspor ve son olarak da Tavşanlı Linyitspor'da futbol oynadı. Genç futbolcu, 2008 yılında Ümit (U-21) Milli takımında forma giymişti. 2005 yılında Fenerbahçe PAF takımında oynayan Alper Balaban, Teknik Direktör Zico tarafından Sivasspor Türkiye kupası maçında 18 kişilik kadroya dahil edilerek, maçın son dakikalarında oyuna girmişti.

İHA
Yayın Tarihi : 8 Nisan 2010 Perşembe 19:00:03
Güncelleme :8 Nisan 2010 Perşembe 23:05:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?