3
Mayıs
2024
Cuma
SAKARYA

Evinin önüne park edene ceza

SAKARYA EMNİYETİNİN VATANDAŞA CEZA ÇİLESİ

Sakarya Emniyet Müdürlüğü Şehiriçi Trafik Şube Müdürlüğü Ekipleri, evlerinin önünde park halindeki araçlara ceza kesilen vatandaşları çileden çıkarttı.

Şehiriçi Trafik Şube Müdürlüğü Ekipleri, Adapazarı Atatürk Bulvarı'nda yaşanan trafik karmaşasını bir kenara bırakarak, sokak aralarında trafik cezası kesmeye başladı. Trafik ekipleri, Semerciler Mahallesi Sait Faik Sokak'ta evlerinin önünde park halinde duran araçlara park cezası kesti. Evinin önünde park halinde duran aracına para cezası gören vatandaşlar duruma büyük tepki gösterdiler. Vatandaşlar duruma isyan ederek, " Adapazarı şehiriçi trafiği Allah'a emanet. Ama trafik polisleri işi gücü bıraktılar. Sokakta park halindeki araçlara ceza kesmeye başladı. Biz evimizin önüne park ediyoruz. Nereye park edeceğiz. Sokakta otopark mı var? Bir de trafik polisi gelmiş, kafa tutuyor bize. Astığım astım astık kestiğim kestik. Bundan sonra buraya park etmeyeceğiniz diye bize fırça atıyor" diye olaya tepki gösterdiler.

Vatandaşlar trafik polislerin ilk önce şehir merkezinde yaşanan trafik çilesine son vermesini istediler.

SAKARYA EMNİYETİNİN VATANDAŞA CEZA ÇİLESİ
SAKARYA EMNİYETİNİN VATANDAŞA CEZA ÇİLESİ
SAKARYA EMNİYETİNİN VATANDAŞA CEZA ÇİLESİ
İHA
Yayın Tarihi : 19 Ocak 2010 Salı 14:32:01
Güncelleme :19 Ocak 2010 Salı 23:59:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ww IP: 78.168.206.xxx Tarih : 24.01.2010 16:58:54

vatandaş olarak daha ses çıkartmadıkça çok şeylere para vereceğiz.şehiriçinde park ücretli,yakında evet evlerimizin önüde paralı olacak.biz ses çıkartmayalım yeterki.otopark yapmak zorunda olan belediye görevini yapmıyor,ama bizden yola park diyoruz diye para almasını biliyorlar.