3
Mayıs
2024
Cuma
SAKARYA

Facebook meydan savaşı!

Adapazarı'nda iki lisenın öğrencıleri arasında çıkan tartışma sokağa taştı.

Adapazarı'ndaki Fatih Endüstri Meslek Lisesi öğrencileri, başka bir okulun öğrencileriyle önce internetteki sosyal paylaşım sitesi Facebook'ta tartıştı, ardından dışarıda buluşup kavga etti.

Bıçakların da kullanıldığı kavgada, Fatih Endüstri Meslek Lisesi 3'üncü sınıf öğrencisi 15 yaşındaki C.K. yaralandı, 10 kişi gözaltına alındı.

Olay, bugün saat 12.00 sıralarında Fatih Endüstri Meslek Lisesi önünde meydana geldi. Fatih Endüstri Meslek Lisesi'nden bir grup öğrenci, dışarı çıkıp okul önünde kendilerini bekleyen başka bir liseden gelen 20 kadar öğrenciyle tartışmaya başladı.

Daha önce görüşüp hesaplaşmak için anlaştıkları belirtilen ve Facebook'ta yazılan bir ileti yüzünden çıktığı belirlenen tartışma, bir anda sopalı ve bıçaklı kavgaya dönüştü.

Kavgada Fatih Endüstri Meslek Lisesi 3'üncü sınıf öğrencisi C.K. bıçakla yaralandı. Kanlar içinde kalan C.K.'yı gören arkadaşları sopalarla onu yaralayıp kaçan öğrencilerin arkasından koştu. Sokak arasında süren kovalamacada ellerinde taş ve sopa olan liseliler diğer okul öğrencilerini apartmanların arasında sıkıştırdıkları anda polis ekipleri olaya müdahale etti.

Polis olaya karışan 10 liseliyi gözaltına alırken, saldırıda yaralanan C.K., Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürülüp tedavi altına alındı.


 

Hürriyet
Yayın Tarihi : 15 Şubat 2010 Pazartesi 19:55:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?