5
Mayıs
2024
Pazar
SAKARYA

Ferizli Belediyesi Kültür ve Sanat Festivali başlıyor

Ferizli Belediyesi Kültür ve Sanat Festivali start alıyor.

Ferizli Uluslar arası Kültür ve Sanat Festivali yarın 14:30'da düzenlenecek olan kortej yürüyüşü ile start alacak. Bu yıl dördüncüsü düzenlenen festival üç gün üç gece hız kesmeden devam edecek. 6-7-8 Temmuz tarihleri arasında düzenlenecek Ferizli 4. Uluslar arası Kültür ve Sanat Festivali boyunca Rock Sanatçısı Haluk Levent, Karadeniz müziğinin güçlü ismi Tarık Tüfekçi, Rumeli müziğinin duayeni Arif Şentürk, Halk müziğinin yeni sesi Yasemin Yıldız, Yalçın Özden Tiyatro Grubu ve güzel şiirlerin yorumcusu Dursun Ali Erzincanlı, ünlü şovmen Necati Servitop'un sunumuyla sahne alıp onbinlerle buluşacaklar.

Festival boyunca ayrıca küresel ısınma paneli, mehter konseri, halk oyunları gösterileri, Ferizli Hiphop Grubu, ilçe halkının katılımları ile el sanatları ve yemek yarışmaları düzenlenecek.

Ferizli 4. Uluslar arası Kültür ve Sanat Festivalinde ayrıca ülkemizdeki en önemli avcı ve atıcılar bir araya gelip yarışacaklar. Festivalin son günü olan pazar günü Ferizli Belediyesi Atış poligonunda birçok avcı ve atıcının katılıyla trap atışları yarışması düzenlenecek. Ayrıca festival süresince grekoromen ve bilek güreşleri yarışmaları düzenlenecek.

Ferizli Belediye Başkan'ı Hüseyin Kaşkaş, festivallerine bütün Sakaryalıları davet etti.
iha
Yayın Tarihi : 5 Temmuz 2007 Perşembe 16:18:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?