5
Mayıs
2024
Pazar
SAKARYA

Ferizli'de asfaltlama çalışması

Sakarya'nın Ferizli ilçesinde asfalt, kaldırım ve parke çalışması devam ediyor. Adapazarı Büyükşehir Belediyesi tarafından Ferizli'de başlatılan çalışmalar aralıksız sürüyor. Kemal Paşa Mahallesi 103 ve 105 nolu sokakların tamamı sıcak asfalta kavuşurken çalışmaların önümüzdeki günlerde Akşit ve Ulu Sokak ile birlikte Cumhuriyet Caddesinde devam edeceği belirtildi. 

Çalışmaları inceleyen Ferizli Belediye Başkanı Hüseyin Kaşkaş, Ferizli Belediyesi Fen İşleri ekiplerinin de destek verdiği çalışmalarda şu ana kadar bin 700 metrelik alanda parke ve kaldırım çalışmasının bitirildiğini söyledi. 

Başkan Kaşkaş, göreve geldikleri günden bugüne kadar Adapazarı Büyükşehir Belediyesi'nin ilçende sürdürdüğü kentsel dönüşüm, alt ve üst yapı çalışmaları sonucu Ferizli'nin kısa sürede Sakarya'nın en şirin ve modern ilçelerinden biri haline geldiğini belirterek Başkan Duran'a Ferizli halkı adına teşekkür etti. Kaşkaş, 2008 yılı sonuna kadar ilçedeki tüm cadde ve sokakların asfalt ve kaldırıma kavuşacağını belirtti.

İHA
Yayın Tarihi : 12 Kasım 2007 Pazartesi 18:30:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?