3
Mayıs
2024
Cuma
SAKARYA

Ferizli'de kar alarmı

KAR FERİZLİ İLÇESİNDE HAYATI OLUMSUZ YÖNDE ETKİLİYOR

Sakarya'nın Ferizli ilçesinde gece yarısı başlayan yoğun kar yağışı hayatı olumsuz etkiliyor.

Ferizli ilçe merkezinde etkili olan kar yağışı nedeniyle Ferizli Belediyesi alarma geçti. Belediye Fen İşleri ekipleri ilk olarak halkın yoğun olduğu merkez caddelerini hızlı bir şekilde temizleye başladı. Trafiğin yoğun olduğu cadde ve sokaklarda başlatılan kar temizleme çalışmaları, mahalle aralarında da aralıksız sürüyor. Cadde ve sokaklarda günün ilk ışıklarıyla birlikte karla mücadele çalışmalarına başlayan Ferizli Belediyesi'ne bağlı ekipler günün ilerleyen saatlerine kadar kar temizleme çalışması yapmaya devam ettiler.

Çalışmalar hakkında bilgi veren Ferizli Belediye Başkanı Ahmet Soğuk, kar yağışının başlamasının ardından hemen kar temizleme çalışmalarına başladıklarını belirterek, "Özellikle ana caddeler üzerinde ve İlçemizin girişinde trafik tıkanıklığının ve kazaların yaşanmaması için çalışmalarımızın yoğunluğunu bu bölgelere kaydırıyoruz. Mahallelerimizde de kar temizleme çalışmalarımız son hızıyla sürüyor" dedi.

Başkan Soğuk, çalışmaları gece saatlerine kadar sürdüreceklerini ifade ederek, “Kış ayı ile ilgili tüm tedbirlerimizi aldık. Ekiplerimiz hazır halde bekliyorlar. Vatandaşlarımızın rahat bir kış mevsimi geçirmesi için elimizden gelen tüm imkanları kullanacağız” diye konuştu.

KAR FERİZLİ İLÇESİNDE HAYATI OLUMSUZ YÖNDE ETKİLİYOR
KAR FERİZLİ İLÇESİNDE HAYATI OLUMSUZ YÖNDE ETKİLİYOR
KAR FERİZLİ İLÇESİNDE HAYATI OLUMSUZ YÖNDE ETKİLİYOR
İHA
Yayın Tarihi : 25 Ocak 2010 Pazartesi 17:36:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?