5
Mayıs
2024
Pazar
SAKARYA

Ferizli'de soba zehirlenmesi

Sakarya'nın Ferizli İlçesi'nde, sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen 6 kişilik bir aile, kaldırıldıkları hastanelerde tedavi altında alındı. 

Edinilen bilgiye göre, İnönü Mahallesi Dülger Sokak'ta meydana gelen olayda, Şen Piliç'te çalışan ve gece mesaisine gidecek olan Nuray Çelik'i (26) dün gece saat 23.00 sıralarında arkadaşı telefonla aradı. Nuray Çelik'in telefonla baygın bir şekilde açması üzerine durumdan şüphelenen arkadaşı, durumu komşularına bildirdi. Eve gelen komşuları 6 kişilik ailenin sobadan zehirlendiklerini fark etti. Komşularının haber vermesi üzerine 112 Acil Servis ambulansıyla sobadan sızan gazdan zehirlenen Kemal Ustaoğlu (8), Sezer Ustaoğlu (8), Büşra Ustaoğlu (12) Sakarya Doğum ve Bakımevi Hastanesi'ne, Tuğba Ustaoğlu (15), anne Emine Ustaoğlu (46) ve Nuray Çelik Sakarya Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
 
3'ü çocuk 6 kişiyi zehirlenmekten son anda kurtaran komşuları, "Bize haber gelir gelmez hemen evlerine gittik. Kapıyı açarak içeri girdik. Çocuklarla birlikte hepsi baygın halde yatıyorlardı. Onları hemen dışarı çıkartarak, 112 Acil Servis'e haber verdik. Biraz daha geç kalsaydık 6 kişilik aile hayatta olmayacaktı. Babaları çalışmak için il dışında bulunuyor. Allah'a şükür ki komşularımızı ve çocukları son anda kurtardık" dedi.
 
Polis, olayla ilgili inceleme başlattı.
İHA
Yayın Tarihi : 8 Ocak 2007 Pazartesi 11:18:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?